Projektledare för verksamhetsutveckling till Bjäre Kraft

Rekryterare
Bjäre Kraft
Plats
Skåne län
Annonserat
den 11 september 2017
Stängs
den 9 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Moderbolaget är en ekonomisk förening och består av ett flertal aktiebolag som totalt omsätter 200 MSEK och har drygt 50 anställda.  I samarbete med Experis söker man nu en Projektledare för Verksamhetsutveckling /Verksamhetsutvecklare.


Arbetsuppgifter

Som Verksamhetsutvecklare kommer du att driva, samordna och koordinera interna projekt för att förbättra, utveckla och implementera rutiner, processer och olika stödsystem inom en rad olika områden. Du rapporterar till vice Vd och får dina uppdrag från ledningsgruppen som sätter ramar och budget för projekten.


Vem är du?

Vi söker dig som redan har erfarenhet från större it-baserade förändringsprojekt och processer, gärna från rollen som projektledare eller samordnare.  Du är en person med god social förmåga och pedagogik som kan sälja in dina ideer till olika typer av människor. Du är strukturerad och klarar av att hantera många olika typer av projekt samtidigt som du är en person som fullföljer och går i mål med dina åtaganden. Är du en jordnära och prestigelös person som uppskattar mötet människor emellan så tror vi att du kommer att känna dig hemma hos oss på Bjäre Kraft.


Kontaktperson

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att klicka på ”Ansök” nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta Experis, Chefsrekryteringskonsult Maria Boström, tel 042-37 16 41.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb