CGI

Lead Architect för Treserva, Göteborg eller Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 september 2017
Stängs
den 27 september 2017
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Welfare Products är en enhet inom CGI som utvecklar, inför och förvaltar egenutvecklade omsorgssystem till kunder inom den kommunala sektorn. Våra system Treserva, som omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet, finns hos ungefär en tredjedel av landets kommuner.

Treserva håller ihop dessa verksamheter i ett gemensamt system och stödjer arbetsprocesserna. Treserva servar en lagstyrd verksamhet i stor förändring vilket innebär ständig vidareutveckling av produkten.

Vi söker nu en Lead Architect för Treserva.I din in roll som Lead Architect kommer du att arbeta för att tekniskt styra alla våra Scrum-team i mål mot den arkitektuella roadmap - som du tar lead i att ta fram och underhålla.

Våra Scrum-team är blandade med Svenskar och Indier, och du bör triggas av att missionera kring teknik, arkitektuell roadmap och vara mentor åt teamen i tekniska val och utvecklingsmetodik.

Du har mycket god förståelse för vedertagna designmönster och vet när du ska använda dem och kommer få lägga tid på omvärldsbevakning på nationella tjänster, ramverk och plattformar som stödjer utvecklingen inom nationell eHälsa och angränsande områden.
Du är med och utvecklar produkten på alla nivåer - från databas till gränssnitt, samt vid integrationsarbetet med externa parter.
I din roll som arkitekt är arbetet med loggning och uppföljning en viktig del, och du ansvarar för att produkten är enhetlig samt möter de icke-funktionella krav och produktstrategi som du är med att definiera och följa upp på.
Du jobbar nära utvecklingschefen i det dagliga arbetet med styra våra team och att sätta och följa upp på en arkitektuell roadmap som du utvecklar tillsammans med våra produktägare.
Som person är du drivande, energisk och social med stort tekniskt intresse. Du kommer att arbeta med de senaste teknikerna för att ta fram nya kreativa lösningar för både web och mobila enheter genom att hjälpa teamen med hjälp av skelett-kod, Proof of Concepts och lösningsförslag.

Exempel på teknik som används vid utveckling är Angular 2, Asp.net MVC, JavaScript, WindowsForms, .Net 4.0, Sql Server, IIS, WS, TFS, Swift samt Java för Android.Formella krav

  • Högskoleutbildning inom systemutveckling (civilingenjör/dataingenjör/datavetare)
  • Stort intresse för systemutveckling och problemlösning
  • Flerårig erfarenhet av utveckling i .Net projekt.
  • Erfarenhet från arkitektrollen
  • Erfarenhet av att arbeta med Scrum och storskalig agil utveckling
  • God förståelse för det svenska välfärdssamhället
  • Flytande engelska och svenska i tal såväl som skrift
  • Du är drivande, energisk och social


Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du bidrar med ditt verksamhetsperspektiv till ett system med god kvalitet och hög användarvänlighet.

Känner du att du uppfyller flera av våra formella krav men inte alla? Välkommen med din ansökan så tar vi en dialog! Vi förväntar oss att dock att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska (som är vårt koncernspråk). Som stöd i ditt arbete finns CGI:s verksamhetsledningssystem och beskrivna processer för enheten.

Vi ser gärna att du arbetar på någon av följande orter; Stockholm eller Göteborg.

För mer information, kontakta
Mikael Sjöman, 0705 - 21 99 78, Epost: mikael.sjoman@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb