Schneider Electric i Skara söker Hårdvaruarkitekt

Plats
Västra Götalands län, Skara, Skövde, Lidköping, Vara, Götene
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 6 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hårdvaruarkitekt

Schneider Electric har en utmanande möjlighet för en passionerad individ - Att axla rollen som hårdvaruarkitekt placerad i Skara. Avdelningen tillhör Process and Automation som är en del av Schneider Electric. Vi förser processindustrin (livsmedelsindustrin) med intelligenta produktionssystemslösningar. Vi hjälper våra kunder att skapa en kvalitativ, säker, energieffektiv och produktiv driftsmiljö. Hårdvaruarkitekten kommer att leda arbetet med att skapa de bästa lösningarna för våra kunder, säkerställa att vi hänger med i produktutvecklingen och att vår lösning är framtidssäkrad ur ett hårdvaruperspektiv.

För att läsa mer om och ansöka till tjänsten, klicka här: http://bit.ly/2vU0goS

Elkonstruktör alt industrielektriker

Du kommer att arbeta i varierande projekt tillsammans med övriga projektmedlemmar/ fadder. Detta för skapa den bästa konstruktionslösningen som en del i vårt helhetsåtagande, att leverera en komplett automationslösning till våra kunder. Du kommer att få vara delaktig ifrån ide till implementation av projektet.

För att läsa mer om och ansöka till tjänsten, klicka här: http://bit.ly/2x0Tzog


Om Schneider Electric

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.

Läs mer på www.schneider-electric.se

Länkar till två av våra framgångsrika projekt:
Mackmyra
Lantmännen Malmö


Vårt erbjudande till dig

På Schneider Electric vill vi ha de bästa medarbetarna. Det är därför vi värdesätter utbildning och personlig utveckling. Vi främjar mångfald och integration då det många gånger är en källa till styrka och konkurrensfördelar. Kreativitet och innovation kommer från en blandning av bakgrunder och synpunkter. På Schneider Electric tror vi att hjälpa dig som individ att inse att din fulla potential kommer att hjälpa företaget övergripande för att uppnå enastående resultat.
 

Liknande jobb

Liknande jobb