Elkonstruktör alt Industrielektriker till Schneider Electric

Plats
Västra Götalands län, Skövde, Skara, Lidköping, Götene, Vara
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 6 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Automationsprojekt är en avdelning inom Schneider Electric som arbetar främst inom livsmedelsindustrin och hjälper våra kunder med att ta fram och supporta deras lösningar från ax till limpa. Vi lösningar består i att ta fram konstruktionsunderlag för skåpsbyggnation, bygga apparatskåp, leverera styrning och kontroll av kundens processer. Målet är att kunden erhåller en lösning som är skalbar och optimerar deras produktion.

Länk till två av våra framgångsrika projekt:
Mackmyra
Lantmännen Malmö


Vem är du?

Vi söker dig som idag är processelektriker och vill sadla om till att jobba med elkonstruktion alternativ att du har en bakgrund som elkonstruktör.

Du är antingen en industrielektriker med minst 3 års erfarenhet alternativt har du en bakgrund som elkonstruktör inom automation. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och nyfiken på att kontinuerligt lära sig mer och utvecklas i sin roll.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Körkort är ett krav.


Arbetsbeskrivning

Är du junior i din kompetens kommer du att tilldelas en handledare/fadder för att på bästa sätt komma in i arbetsuppgifterna och stärka din kompetens. Vi kommer att satsa på din framtid och ger dig en möjlighet att kunna växa i din yrkesroll inom ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta i varierande projekt tillsammans med övriga projektmedlemmar/ fadder. Detta för skapa den bästa konstruktionslösningen som en del i vårt helhetsåtagande, att leverera en komplett automationslösning till våra kunder. Du kommer att få vara delaktig ifrån ide till implementation av projektet.

Tjänsten är placerad i Skara.


Vårt erbjudande till dig

På Schneider Electric vill vi ha de bästa medarbetarna. Det är därför vi värdesätter utbildning och personlig utveckling. Vi främjar mångfald och integration då det många gånger är en källa till styrka och konkurrensfördelar. Kreativitet och innovation kommer från en blandning av bakgrunder och synpunkter. På Schneider Electric tror vi att hjälpa dig som individ att inse att din fulla potential kommer att hjälpa företaget övergripande för att uppnå enastående resultat.


Om Schneider Electric

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.

Läs mer på www.schneider-electric.se


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Schneider Electric med Experis, en del av ManpowerGroup.

Du söker tjänsten via länken på denna sida med registrerat och uppdaterat CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Sahlberg på telefon 0500-44 62 49 eller e-post julia.sahlberg@se.experis.com.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb