Nätverkstekniker till IT-enheten - Stadsledningskontoret

Rekryterare
Lidingö Stad
Plats
Lidingö
Annonserat
den 14 september 2017
Stängs
den 8 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.
Den centrala IT-enheten i Lidingö stad hör till stadsledningskontoret och arbetar med IT-lösningar för och administration av nätverk, system, arbetsstationer och telefoni och ger service inom dessa områden till hela organisationen. Vi är i ett expansivt skede där IT-enheten bygger ut Lidingö stads trådlösa nätverk och därför behöver förstärka med en nätverkstekniker.


Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker ansvarar du för drift och underhåll av våra nätverk. Vår IT-miljö består i korthet av Microsoft serverplattform, HP-switchar och Aerohive för trådlöst nätverk.
Med våra kunder i fokus identifierar du utvecklingsbehov av våra tekniska lösningar, och tar egna initiativ. Utifrån dina förutsättningar kommer du ges stort utrymme att driva egna utvecklings- och förbättringsarbeten.


Kvalifikationer

Du är utbildad nätverkstekniker, alternativt har du en annan för tjänsten relevant utbildning. Du har arbetat flera år inom IT-området, är bekant med MS-miljö och behärskar nätverk, trådlösa nät och teknisk problemlösning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av något eller några av följande; NPS, DNS, DHCP, brandväggar, protokollanalys, Hive manager. På vår önskelista står också erfarenhet av HP IMC, Smokeping, MRTG och Nagios.
Hos oss blir du del i ett gäng som samarbetar och stöttar varandra. Du trivs med arbetet i grupp men tar även egna initiativ och driver självständiga projekt. Du förstår vikten av ett proffsigt bemötande och motiveras av att hitta lösningar på nätverksrelaterade problem.


Övrigt:

Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.                

Liknande jobb

Liknande jobb