Systemutvecklare .NET

Plats
Västerås
Annonserat
den 15 september 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Ref:
MYH 2017/922
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Myndigheten för yrkeshögskolan bidrar till att kompetensförsörja samhället genom att göra det möjligt för arbetsliv och individer att utveckla sin kompetens och synliggöra sina kvalifikationer.

Vårt huvuduppdrag är att ansvara för frågor som rör yrkeshögskolan i Sverige och verka för att utbildningarna tillgodoser arbetslivets behov av kompetens.

Vi analyserar arbetsmarknadens behov av utbildningar inom yrkeshögskolan, beslutar vilka utbildningar som ska ingå i yrkeshögskolan och beviljar statliga medel till utbildningsanordnarna. Vi främjar även validering i utbildningarna.

Vi ansvarar även för frågor som rör utbildningar som ligger utanför yrkeshögskolan - konst- och kulturutbildningar och vissa tolkutbildningar inom folkbildningen.

Myndigheten utövar tillsyn och hanterar klagomål på de utbildningar som ligger inom vårt ansvarsområde. Vi granskar även utbildningarnas kvalitet, framställer statistik och följer upp utbildningars resultat.

Vi är också nationell samordningspunkt för EQF (European Qualifications Framework) som ska göra det lättare att jämföra utbildnings- och yrkeskvalifikationer inom EU.

Myndigheten finns på två orter, i Hässleholm och i Västerås där vårt huvudkontor är placerat. Myndigheten har totalt 100 medarbetare.


Organisatorisk placering

Vi söker fler medarbetare till enheten för IT. Enheten utgör myndighetens strategiska och operativa stöd i IT-frågor. Enheten består idag av 6 anställda och ett antal inhyrda konsulter. Medarbetarna rapporterar till enhetschefen.


Om tjänsten och arbetsuppgifter

Myndigheten står inför ett antal projekt med utveckling av webbplatser och IT-stöd. Detta är bland annat kopplat till myndighetens förändrade uppdrag, ”En stärkt yrkeshögskola - ett lyft för kunskap”. Vi erbjuder i detta spännande arbetsuppgifter inom systemarkitektur, configuration management, utvecklingsledning, webbutveckling, gränssnittsutveckling, backendutveckling och integration.

Personerna vi söker kommer i huvudsak att arbeta med systemutveckling i ett team med utveckling och förvaltning av myndighetens IT-stöd. IT-stöden avser webbplatser, e-tjänster för våra intressenter och interna verksamhetssystem för handläggning. I det dagliga arbetet sker samverkan med övriga medarbetare på myndigheten samt med inhyrda konsulter.

Utbildning, erfarenhet och kunskaper
Krav är att du har eftergymnasial utbildning inom för tjänsten relevant område och minst 5 års erfarenhet av systemutveckling inom Microsofts plattformar. Du ska även ha erfarenhet av att ha arbetat som utvecklare med webb.  Det är meriterande att ha arbetet med något av det som myndighetens systemmiljö består av:

  • .NET (C#, VB, WCF, Webforms, MVC)
  • SQL-server, SP, Reporting och analysis services
  • Episerver, HTML, CSS, browsers, javascript, IIS
  • Microsofts utvecklingsmiljö, Visual studio

Förutom ovanstående är det även meriterande att ha erfarenhet av arbete i komplexa systemlösningar och med testdriven utveckling. Det är även positivt om du tidigare arbetat med beredning, estimering,  systemtest och testautomation eller som teknisk projektledare.


Vi söker

Som person drivs du av ansvarstagande och engagemang, har god förmåga att kommunicera och att arbeta mot goda resultat. Du har ett positivt förhållningssätt, gott omdöme och ett bra bemötande i kontakter såväl inom som utom organisationen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Myndigheten tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi vill öka mångfalden i organisationen därför ser vi gärna en variation av sökande utifrån kravprofilen. Det är viktigt för oss att vara en inkluderande arbetsplats som är fri från diskriminering och där alla respekteras och trivs.


Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Per-Johan Alfredsson tfn 010-209 01 33.

För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta HR-ansvarig Åsa Grönhaug på tel. 010-209 01 34.

Kontaktpersoner för fackliga frågor är för Saco-S Dan Andersson tfn 010-209 01 29 och för ST Jonas Svensson tfn 010-209 01 76.

För mer information gå in på myh.se


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober 2017. Du ansöker via formuläret på vår hemsida som du når direkt via följande länk:  https://myh.se/Om-oss/Jobba-hos-oss/

Liknande jobb

Liknande jobb