Lead Developer till Bonnier i Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 september 2017
Stängs
den 13 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här får du chansen ta steget vidare in i en ledande roll och samtidigt fortsätta med det du brinner för, nämligen utveckling! Vill du jobba i en i ett mindre företag, som ingår i en stor koncern där du har goda utvecklingsmöjligheter och chans att vara med att utveckla projekt från grunden?

Bonnier Pharma Insights befinner sig i en spännande fas. Rollen som Lead Developer är ny och därför har du nu ett unikt tillfälle att vara med att forma rollen från start.

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På vårt kontor som är placerat i fina lokaler på Kungsholmen gillar vi att komma till jobbet och att arbeta tillsammans. Vi delar med oss av kunskaper och erfarenhet då att vi gillar att lära oss nytt. Vi ser fram emot att få välkomna dig in till vårt gäng!

Här kommer du att få:

  • utveckla dina ledaregenskaper
  • en varierad roll som fullstackutvecklare
  • utveckla nya och befintliga projekt med ett långsiktigt tänk
  • arbeta med produkter som är populära och bidragit till goda och långvariga kundrelationer

  DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • säkerställa driften och att deadlines hålls
  • fördela arbetsuppgifter i produktionsteamet
  • genomföra löpande avstämningar med produktchef
  • programmera i PHP, JavaScript, AJAX, SQL, CSS
  • genomföra tester av de uppgifter som utförs av teamet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På företaget arbetar åtta kollegor, var av tre ingår i ditt produktionsteam och är fullstackutvecklare. Övriga är VD, säljare, Produktchef/Projektledare, IT-resurs och produktionsassistent. Du kommer genom ditt engagemang och kunskap uppmuntra kollegor i produktionsteamet så att ni tillsammans fortsätter att utveckla projekt framgångsrikt.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är en engagerad fullstackutvecklare med mycket goda erfarenheter av PHP-utveckling. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra mot uppsatta deadlines och skulle nu vilja ta nästa steg mot en mer ledande roll. Du har erfarenhet av webbdesign och webbutveckling

Kanske har du erfarenhet av att hantera stora datamängder och har arbetat med statistik också, då är det ett plus. För oss är det viktigt att du behärskar engelska väl, svenskkunskaper är meriterande, men inget krav.

Frågor om jobbet  

Kontakta din rekryterare Madelene Larsson

0720030675

Skicka e-post

 

Om TNG IT Digital

Bonnier Pharma Insights är en del av Bonnier B2B vars vision är att hjälper sina kunder att genom kunskap, inspiration, granskning och nätverk bli klokare och fatta smartare affärsmässiga beslut varje dag. Bonnier Pharma Insights är helt dedikerade till läkemedelsindustrin.

Liknande jobb

Liknande jobb