IT-tekniker Natt till Bonnier News i Stockholm

Rekryterare
Bonnier News
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 september 2017
Stängs
den 24 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gillar du att vara där det händer och trivs med att jobba natt? Bonnier News ger dig den möjligheten!

Har du ett genuint IT-intresse och gillar att hjälpa människor? Trivs du som supporttekniker och vill jobba i en spännande miljö? Då kommer du finna ditt drömjobb som IT-tekniker på Bonnier News!

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Bonnier blir du erbjuden en unik roll i en spännande miljö dör du kommer få känna pulsen i omgångar. Du blir en viktig person på plats under natten där du kommer lära dig nya saker varje dag. Här kommer du jobba direkt på Expressen och Dagens Nyheters redaktioner i en miljö som inte finns någon annanstans. Din roll kommer att bli bred inom IT-support och du kommer även agera produktionsledare.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • IT-support mot användarna inom Bonnier News
  • Jobba onsite Expressen och Dagens Nyheters redaktioner
  • Agera produktionsledare på Expressen så tidningen går iväg till tryck


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba med IT-support av varierade uppgifter mot Bonnier News användare.  Du blir en viktig del i natt-teamet som består av 5 personer. Du kommer sitta direkt ute på redaktionerna för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen. Du kommer också sitta i servicedesken och besvara ärenden via både telefon och mail.

Du kommer vara anställd hos TNG men jobba som konsult i Bonnier News dagliga verksamhet.

VEM ÄR DU?

Du som kommer trivas här är en person som stimuleras av nya utmaningar och kan agera både självständigt och ihop med dina kollegor. Du har en förmåga att skapa förtroende hos användarna i en miljö med drift 24/7.

Vi ser att du tidigare har:

  • Jobbat som supporttekniker, gärna i en händelserik miljö
  • Goda kunskaper i Adobe CC, felsökning och redigering
  • Teknisk kunskap om Office 365, Active Directory, Skrivare

Du behöver också ha goda kunskaper inom både Mac OS X samt Windows 10. Då du kommer jobba på en redaktion är kunskap och erfarenhet av system och applikationer inom grafisk teknik eller medieteknik ett starkt önskemål. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat natt tidigare.

Om TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Bonnier News from Jobylon on Vimeo.


INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.  

Kontakta din rekryterare Johanna Hellman

0734 34 64 82

Skicka e-post

Liknande jobb

Liknande jobb