Sogeti Sverige AB

Tillväxtdrivande IT-rekryterare till Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 september 2017
Stängs
den 19 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om Sogeti i Stockholm

På Stockholmskontoret arbetar ungefär 250 duktiga konsulter inom olika områden kopplade till IT. Vårt kontor kännetecknas av en positiv anda till följd av starka resultat och kraftig tillväxt, men framförallt av grymt goa människor. Vi gillar helt enkelt att ha kul, vilket i sig skapar trivsel.

Om rollen

Vi vill att fler ska få möjligheten att arbeta hos oss och söker nu efter en rekryterare som kommer att identifiera och attrahera allt från testare och utvecklare till lösningsarkitekter och projektledare, seniora och juniora, kvinnor och män, svensktalande och engelsktalande, och du kommer att träffa många spännande personer, både internt och externt.

Som rekryterare kommer du själv att sätta strukturen för ditt arbete. Rekrytering inom IT-branschen är allt annat än lätt, men det vet du redan. Du tar glatt an utmaningen och tycker att du genom ett kreativt sätt kan hitta nya vägar att identifiera och attrahera de bästa kandidaterna utifrån våra behov. Arbetet kommer i första hand bestå av att leta upp, kontakta och träffa ett stort antal kandidater.

För att vi ska nå våra rekryteringsmål behöver vi lyckas med uppsökande rekrytering/search, genomföra intervjuer, få tips från våra anställda samt öka vår synlighet mot kandidatmarknaden. Till din hjälp har du 250 grymma kollegor i Stockholm, 1150 i Sverige och 25 000 (!) i världen.

 

Vi söker dig som troligen har arbetat som researcher, rekryterare eller kandidatansvarig mot IT-branschen, alternativt dig som har en teknisk bakgrund och vill röra dig mot en rekryterande roll.

 

För att lyckas i rollen behöver du arbeta strukturerat, proaktivt och ha inställningen att kvantitet leder till kvalitet. Troligtvis är du kreativ och kommer på nya sätt hur vi kan anställa de bästa blivande Sogetiarna. Du trivs på sociala medier och har en vilja att skapa resultat och kommer att samarbeta med våra duktiga ledare som du ibland behöver ifrågasätta, ställa krav på och lära dig av. Du får gärna vara duktig på IT, eller i alla fall känna till skillnaden mellan Java och JavaScript, eller veta hur C# uttalas. Viktigast av allt är att du trivs med att träffa människor och vill uppnå goda resultat tillsammans med ett härligt gäng.

Känner du igen dig och tycker att det här vore spännande? Skicka in en ansökan till oss där du beskriver vem du är, vad du gjort tidigare och vilka relevanta erfarenheter du har. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Det tar bara någon minut och du kan ansöka direkt via din LinkedIn-profil.

p.s. I Stockholm har vi anställda som kommer från en hel rad länder, som till exempel Indien, England, USA, Australien, Iran, Holland, Sudan, Pakistan, Taiwan, Frankrike, Åland, Ryssland, Israel, Mexico... You name it! d.s.

Liknande jobb

Liknande jobb