Systemutvecklare IT

Plats
Grängesberg eller Hällefors
Annonserat
den 19 september 2017
Stängs
den 8 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Avdelningsbeskrivning

Spendrups IT avdelningen består av 28 medarbetare fördelade inom utveckling, support, drift samt projektledning och finns representerade på flera orter. Vi eftersträvar en gemenskap i gruppen där kunskapsutbyte och prestigelöshet är av stor vikt.

Vi söker nu en systemutvecklare till vårt utvecklingsteam med fokus på integrationer.

Utvecklingsteamet består av åtta personer och har som ansvar att ta emot och realisera de önskemål kring IT lösningar som verksamheten har. Som systemutvecklare arbetar du med att implementera nya systemintegrationer och EDI partners. Vi hanterar integrationer mellan vårt affärssystem och kringliggande system. Vi hanterar även integrationer mot molntjänster samt EDI. Teamet hanterar även applikationsutveckling, datalager och utdata. Du kommer att ha fokus på att ta fram skalbara integrationslösningar för att stödja den digitalisering som sker nu. Du kommer att rapportera till gruppchefen för utvecklingsteamet.  

Arbetsbeskrivning och huvudsakliga ansvarsområden   

Tjänsten innebär stora kontaktytor internt inom Spendrups men även med externa leverantörer. Som systemutvecklare blir du väl insatt i de system som ska integreras och vilka krav detta ställer. Detta innebär att man samarbetar med dem som ska använda systemet och skaffar sig goda kunskaper om den verksamhet vi verkar i. Vi arbetar väldigt tätt med våra projektledare i projektgruppen för att skapa så bra lösningar som möjligt, vilket ger möjlighet till att ta många egna initiativ. Fokus ligger i att ständigt överlappa vår kunskap med deras för att samarbetet från utvecklare till slutanvändare ska bli så bra som möjligt.

Vi lever i en värld med ständiga förändringar, varav arbetet blir utmanande och dynamiskt med korta ledtider. IT-systemen är en bärande del av Spendrups produktion och verksamhet. Mängden integrationer ökar ständigt då system ofta behöver kommunicera med varandra samtidigt som molntjänster blir allt vanligare. Vi på Spendrups är inte rädda för att testa ny teknik och är drivande i dessa frågor. Just nu behöver vi lyfta vår integrationsplattform ytterligare för att möta de ökande kraven. Låter detta spännande och utmanade? Då är detta ett jobb för dig!

Bakgrund och erfarenhet

 • erfarenhet från att arbeta som systemutvecklare är ett krav
 • du har lätt för att sätta dig in i en beställares önskemål och även se utöver uttryckt behov för att leveransen ska bli så komplett som möjligt
 • du är strukturerad och van med att dokumentera både tekniskt, men även övergripande
 • eftersom vi arbetar löpande med förbättringsärenden och större projekt, ser vi att du trivs med att ta initiativ och vara aktiv i flera utvecklingsfrågor parallellt
 • du har stort tekniskt intresse och gillar nya tekniska lösningar
 • vi värdesätter lagarbete samtidigt som du kan hanterar självständigt arbete

Meriterande kunskaper

 • Integrationer, integrationsplattformar
 • EDI enligt EDIFACT
 • Movex M3, MeC
 • SQL, SQL Server, DB2
 • Git, GitHub, Continuous Delivery

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Urval och intervju kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 8 oktober 2017
Tillträdesdag: enligt överenskommelse, dock så snart som möjligt
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid
Placeringsort: Grängesberg eller Hällefors
För mer information kontakta: Karin Eriksson, rekryterare, tel: 073-9666596

Vill du veta mer om hur det är att bo och leva i Hällefors? Besök http://flyttatillhallefors.se/.

Välkommen in!