CGI

Business Consultant Banking, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 1 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker Dig som idag arbetar som verksamhetskonsult med koppling till IT, eller liknande, med fokus på kärnbanks processerna; spara, låna och betala. Du har flera års erfarenhet inom området och även gärna från arbete som projektledare eller andra ledande roller inom bank och finansbranschen.

CGI är en mycket stark IT-leverantör inom bank och finansbranschen och för att möta våra kunders behov stärker vi oss ytterligare för att framgångsrikt hjälpa våra kunder, bl.a. inom den digitala transformatonen. Vi vill och behöver växa med nya hungriga medarbetare. Läs mer: http://www.cgi.se/financial-servicesDu kommer verka hos våra kunder i varierande uppdrag där både verksamhet och IT-system berörs. Din roll kommer framförallt innebära en förstärkning av kundens verksamhet där du genom att förstå och analysera behov ställer krav på verktyg och systemstöd samt arbeta med att utveckla processer och arbetssätt.

Du kommer ansvara för att självständigt och i grupp utföra analysarbete, förstudier, ändringshantering, utredningar, samt medverka i affärsprocessen i arbetet med offerter och avtal i spännande kundprojekt där även du bidrar i införsäljning till kunden.
Du kommer ingå i vårt Business Consulting Banking team, där vi i idag är en mix av seniora och juniora konsulter, som tillsammans analyserar marknadens behov och baserat på det utvecklar oss själva och kopplar ihop det till CGI Sveriges kunderbjudanden inom bank och finans.Vi ser att du har en akademisk utbildning, gärna med IT-inriktning. För att lyckas i denna roll krävs det att du har minst 10 års verksamhetserfarenhet inom bank och finans, varav merparten inom kärnbanksprocesserna spara, låna och betala. Du kan ta ett helhetsansvar och har en dokumenterad kommersiell vana och förmåga att säkra lönsamhet samtidigt som lösningar och kundkrav tillgodoses på bästa möjliga sätt. Du har erfarenhet av att göra affärskalkyler för att visa på kundnyttan.

Du har mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift då CGIs koncernspråk är engelska. I övrigt har du även mycket god färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera. Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi även kräver god kunskap i svenska språket.

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som projektteam. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder, kollegor och att följa uppsatta processer är de personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Lena Hartung +46 733 983 446
Robert Book +46 739 887 770

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Banking
  • Business Analysis
  • English
  • Finance
  • Requirements Analysis
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb