Chef för ny avdelning - Smart Mätning - Öresundskraft

Rekryterare
Öresundskraft
Plats
Skåne län, Helsingborg, Malmö, Halmstad
Annonserat
den 19 september 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Enkla fakturor, enkla svar. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. För mer information www.oresundskraft.se


Är du vår nya förändringsledare som brinner för leveranskvalitet och att göra bra affärer?

Öresundskraft söker en kund- och utvecklingsorienterad ledare till vår nya enhet Smart Mätning.


OM TJÄNSTEN

Mätverksamheten inom Öresundskraft är under uppbyggnad och till vår nybildade enhet Smart Mätning söker vi nu en förändringsledare som tillsammans med sitt team ska utveckla och kvalitetssäkra den operativa mätinsamlingen.

Ditt primära uppdrag är att med kunden i fokus leda arbetet under en mycket spännande förändringsresa där ökad leveranskvalitet och förhöjd kundnöjdhet utgör ledorden.

Som enhetschef kommer du att bli delaktig i Öresundskrafts moderniseringsarbete omfattande upphandling och införande av ny smart mätinfrastruktur. I din roll förväntas du ha ett affärsmässigt fokus och en helhetssyn som bidrar till en smidig övergång till nya processer, system och kundlösningar.

Parallellt blir en viktig del av ditt arbete även att driva en aktiv avtalsförvaltning, uppföljning och utveckling av befintliga leverantörsavtal


OM DIG

Som chef för enheten Smart Mätning är du en duktig förhandlare och ledare i grunden. Du har ett starkt sinne för affärer och förstår att hantera olika tjänsteleverantörer som är verksamma i våra processer. Du sätter kunden i fokus och bidrar aktivt till att utveckla vårt sätt att arbeta, med hög måluppfyllelse i det uppdrag som enheten har. Du är en ”operativ strateg” som har förmågan att kombinera operativ närhet med strategisk höjd.

Vi söker dig som har ledarerfarenhet, en relevant akademisk utbildning och/eller mångårig erfarenhet från liknande verksamhet. Erfarenhet från energibranschen är meriterande men inget krav. Som person är du samarbetsorienterad och kommunikativ och drivs av att utveckla dina medarbetare till framgång. Du är ledaren som har modet att driva och våga stå kvar vid de förändringar som vi beslutat om.

Vi erbjuder dig en spännande roll i framtidens energibolag.

Tjänsten är placerad i Helsingborg och du Du rapporterar till Avdelningschef Nätmarknad, samt har löpande utbyte med andra delar inom Öresundskraft.


KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Experis, ett företag inom Manpower Group, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Angela Ekelöf tel. 0340-664271, angela.ekelof@se.experis.com. Du hittar mig också på Linked-in: https://www.linkedin.com/pub/angela-ekelöf/31/b10/43.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 22 oktober. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

 

FACKLIG KONTAKT

Marcus Dahlberg, SEKO, 042-490 3754

Kristian Svensson, Vision, 042-490 3514

Henrik Wangsell, Akademikerna, 042-490 3820

Jenny Östlund, Ledarna, 042-490 3018

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb