Delivery Manager, IT Platforms till Swedavia IT

Rekryterare
Swedavia AB
Plats
Stockholm-Arlanda
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 15 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och bygga morgondagens digitaliserade flygplats?

Swedavia IT består av ca 80 medarbetare, med huvudansvar för alla IT-leveranser, där en mycket stor del av den tekniska miljön är outsourcad. Inom Swedavia IT drivs flera förändringsprogram med målsättningen att ge verksamheten det stöd de behöver. Programmen består av flertalet delprojekt som alla inom olika områden leder till effektiviseringar och förbättringar i interna processer och ökar möjligheterna att skapa verksamhetsnytta.

Enheten Infrastructure Services & Plattforms består av fyra grupper och innefattar totalt drygt 25 medarbetare. Nu söker vi en Delivery Manager till området Platforms som bland annat ansvarar för tjänsterna LAN, WAN, WIFI, telefoni och serverdrift.  


Dina arbetsuppgifter

Som Delivery Manager kommer du att på uppdrag av Service Delivery Managers bevaka och följa upp leveranser och uppdrag av tjänster inom främst nät och serverdrift i en helt outsourcad miljö.   

Du hjälper till att koordinera arbetsuppgifter, rapporterar progress på uppdrag och till viss del kommer du även få driva egna projekt. Du är också kontaktyta och stöd till verksamheten gällande planerade förändringar och beställningar inom området. Vidare deltar du i incident- problem och ändringshantering.


Din profil

För att lyckas i din roll hos oss är det önskvärt att du har erfarenhet av olika IT plattfomar som t ex LAN, WIFI eller WAN. Du är van att koordinera olika typer av arbetsuppgifter och fungera som spindeln i nätet. Du har erfarenhet av att jobba med tjänsteutveckling och erfarenhet från att leda och följa upp leveranser från en extern part.
Som person drivs du av att leverara resultat, få saker att hända och ta egna initiativ. Du är driven och prestigelös och trivs med att arbeta i en assisterande roll.

Rollen kräver att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.


Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.

Är du trött på att sitta i köer? Till Arlanda tar du dig på 20 minuter från Stockholms City med kollektiva transportmedel. Swedavia subventionerar även resor med kollektiva transportmedel för medarbetare stationerade på Stockholm Arlanda Airport.

På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På Swedavias hemsida och i Framtidens Karriär kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. 


Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Jenny Laurell, rekryteringsspecialist, telefon 0738 67 77 78 alternativt Pia Lundström, IT Manager Platforms, telefon 010-109 0676, e-post pia.lundstrom@swedavia.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 15 oktober 2017

 

Liknande jobb

Liknande jobb