Förvaltningsledare/förändringsledare

Rekryterare
SLL
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av att leda förvaltningsteam och förvaltningsprojekt?
Vi söker en person som är, van att arbeta kundnära och leda ett team på daglig bas.

Vana från att rapportera progress och driva projekt mot uppsatta mål. Har lätt för att hantera krav och leda diskussioner med beställare från verksamheter. Har du även förmåga att prioritera och hantera flera frågor samtidigt och kan fatta egna beslut utifrån uppsatta ramar är du den vi söker.
 
Att arbeta hos oss på enheten Infrastruktur innebär att du tillsammans med oss andra är delaktig i ett starkt utvecklingsskede inom hälso- vård och omsorg och att du blir delaktig i det nu pågående nationella digitaliseringsarbetet. Vi som arbetar här drivs av en vilja att skapa ordning och reda samt att utveckla en agil /stabil förvaltningskultur vilket är en förutsättning för framtida digitala tjänster och samverkan.


Arbetsuppgifter

Som Förvaltningsledare knyter du tillsammans med förvaltningsledare IT ihop verksamhet och IT och skapar på så sätt förutsättningar för förvaltningsteamet att leverera effektivt tillsammans. Du ansvarar för att förvaltningsplanens mål verkställs inom givna ramar på ett kostnadseffektivt sätt och produkterna är användbara för objektsverksamheten. Du behöver kunna leda och utveckla människor, team och arbetssätt, diskutera behov, krav och befintliga lösningar med både verksamhet och IT- specialister.

I dina arbetsuppgifter ingår som exempel:
Utarbeta förvaltningsplan tillsammans med förvaltningsledare IT.
Prioritera och besluta inom ramen för förvaltningsplanen.
Koordinera samtidigt pågående aktiviteter inom förvaltningsobjektet.
Följa upp pågående arbete och rapportera avvikelser till styrgrupp.
Ställa krav på och samordna uppdrag och aktiviteter med närliggande objekt och projekt.
I arbetet ingår även andra uppgifter som exempelvis att anordna utbildning.


Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning.
Uttrycker dig väl både muntligt som skriftligt på svenska språket.
Du har ett coachande förhållningssätt och en tydlig och effektiv kommunikation.
Du har arbetat med att leda team, i någon form, mot uppsatta mål i minst 5 år
Du har kunskap om och erfarenhet av förvaltningsmodellen pm3

Erfarenhet av grunddata/masterdata förvaltning är meriterade, liksom erfarenhet av offentlig sektor.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, analytisk, ansvarstagande och prestigelös. Du har en vilja att hantera utmaningar och är mån om att driva ditt och ditt teams arbete framåt. Du har förmågan att snabbt fånga upp information och att självständigt prioritera och delegera arbetsuppgifter till dina medarbetare. Du är en relationsskapare ut i fingerspetsarna och kan enkelt att kommunicera med människor oavsett kompetensnivå.
 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.http://www.sll.se/

 

Liknande jobb

Liknande jobb