Verksamhetsutvecklare med inriktning kravhantering, Gävle

Rekryterare
Lantmäteriet
Plats
Gävle
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 6 oktober 2017
Ref:
302-2017/4329
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Lantmäteriet söker en verksamhetsutvecklare med inriktning kravhantering till Utveckling & IT.

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan?
Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.
Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!

Vill du jobba med ett av de mest spännande områden som finns inom IT? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande jobb som verksamhetsutvecklare med fokus på hantering av krav. Lantmäteriet söker dig som brinner för agil systemutveckling och kan driva arbetet kring vår kravhantering så vi fortsätter ligga i framkant i vår systemutvecklingsverksamhet.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både med Lantmäteriets olika divisioner samt med Utveckling och IT´s agila systemutvecklingsteam. Detta kan innebära bland annat:

  • Framtagning av en strategi för kravhantering inom Lantmäteriet
  • Utbildning och kunskapsspridning, både inom UIT och i verksamheten
  • Ansvara för vår informationsspridning och intressegrupp kring kravhantering
  • Tillhandahålla en verktygslåda med ett antal metoder och tekniker som vi tycker är lämpliga
  • Stödja leveransteamen och verksamheten vid arbete med krav
  • Bevaka omvärlden och ha ett bra kontaktnät t ex med andra myndigheter


Kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning inom IT-området eller motsvarande erfarenhet samt god kunskap om agil systemutveckling, tekniker, praxis och värderingar.
Du brinner för kravhantering och har god erfarenhet av att hjälpa organisationer att arbeta effektivt med krav. Du förstår hur kravhantering kan vara en del av en systemutvecklingsprocess från första idén till produktionssättning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda workshops eller hålla i utbildningar.   


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är drivande, strukturerad, analytisk och pedagogisk. Du är en teamspelare som löser komplexa problem och utmaningar på ett bra sätt både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Vi vill att du har en god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift då all kommunikation sker på svenska.


Kontakta oss

Om du vill veta mer så kontakta gärna Elenor Bond, chef systemutveckling, 026-63 32 02 eller Steven Hale, teamledare team utvecklingssupport, 026-63 34 71. Fackliga företrädare för Lantmäteri-akademikerna/SACO, Lars Malmevik, telefon 026-63 39 48 och för ST inom Lantmäteriet, Anneli Hillman, telefon 026-63 33 35.

Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@lm.se.
Eftersom vi använder det statliga ramavtalet när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.


Övrig information

Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Du följer väl oss på Facebook och LinkedIn?


Ansökan

Du ansöker via länk nedan. Om du istället väljer att skicka ansökan per brev, märk då kuvertet och ansökan med referensnummer 302-2017/4329, senast 2017-10-06. Postadressen till oss är Lantmäteriet,  801 82 Gävle. Handlingar per brev skannas. För att skärmbilden av handlingarna inte ska bli svårlästa ber vi dig så långt som möjligt undvika kraftiga färger som bakgrund eller mörkt skuggad bakgrund.