CGI

Director Consulting Services, Linköping/Norrköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping eller Norrköping
Annonserat
den 21 september 2017
Stängs
den 14 november 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Enheten Manufacturing har expansiva planer i Östergötland och ett uttalat uppdrag att utveckla våra regionala kunder och affärer. Vi söker nu en affärsinriktad, driven och engagerad ledare med placering i Norrköping eller Linköping. Du kommer att ingå i Manufacturings ledningsgrupp där vi gemensamt arbetar för enhetens strategiska utveckling. I rollen som DCS rapporterar du direkt till enhetschefen.

Som DCS ansvarar du för en personalgrupp på 10-15 personer och ett antal utpekade kundkonton. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå uppsatta mål kopplade till gruppens ekonomi, beläggning, tillväxt och kompetensutveckling. Du har resultat- och budgetansvar för dina kunder där du även arbetar med att utveckla kunden och CGI:s affär.

För att lyckas i rollen som DCS behöver du vara framgångsrik utifrån tre perspektiv som utgör en viktig värdegrund på CGI: våra medlemmar, våra kunder och våra affärer.

Utöver ditt personliga engagemang ser vi gärna att du har erfarenhet av:

 

 • Ekonomiskt ansvar, budgetering och resultatuppföljning
 • Personalansvar
 • Affärsutveckling
 • Högskoleutbildning


Personliga egenskaper

Som person är du drivande och stimuleras av en verksamhet i ständig förändring. Du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare, har positiv kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare. Du är affärsmässig, tydlig och strukturerad.

Vårt erbjudande

På finns en mångfald av karriärvägar och möjligheter till utveckling såväl lokalt som globalt. Hos oss erbjuds du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter inom en organisation i ständig utveckling. Vår gemensamma värdegrund, där vi tror på ett öppet och transparent förhållningssätt, gör att vi tillsammans lyckas med våra högt uppsatta mål.

Vill du bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer.

Jennie Jaurinder, Director Manufacturing - 076 - 14 14 019.


Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

 • Business Development
 • Communication (Oral/Written)
 • English
 • Leadership
 • Manufacturing
 • Project Management
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb