CGI

SAP HR-konsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2017
Stängs
den 1 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en SAP HR-konsult med ett stort intresse inom applikation, teknik och arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Har du arbetat med konfigurering och/eller utveckling som projektkonsult, supportspecialist, arkitekt, projektledare eller förvaltningsledare?

Välkommen till oss på CGI!

Vi behöver nu förstärka vårt försvarsteam med ett antal funktionella SAP HR-inriktade konsulter.Som funktionell SAP HR-konsult kommer du att arbeta med SAP inom förvaltning och vidareutveckling; med större och mindre utvecklingsprojekt inklusive utvecklingsärenden. Du arbetar självständigt och/eller i grupp med arbetsuppgifter så som t.ex. analysarbete, kravhantering, design av lösningsförslag, konfigurera/programmera, felrättning, genomföra tester samt ta fram och underhålla dokumentation, hålla i utbildning mm i kunduppdrag som arbetsleds av kunden i kundens lokaler. Dina arbetsuppgifter är beroende på hur senior du är och i vilken roll du kommer att arbeta.

Föreslagna lösningar bygger på SAP best-practises och vid behov initieras och implementeras nya tekniska lösningar. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor. Du kommer även att medverka i vår affärsprocess genom att delta med din kompetens i offerter och avtal. I kundprojekt bidrar du också med införsäljning till kunden.

Du kommer att tillhöra vårt försvarsteam i Stockholm och i huvudsak arbeta i våra leveranser till det svenska försvaret.Vi söker Dig som idag arbetar som funktionell SAP HR-konsult, som utvecklare som vill vidareutveckla sig mer mot det funktionella, som arkitekt, projektledare och/eller förvaltningsledare etc. För att lyckas i denna roll krävs goda övergripande kunskaper och förståelse av något av delområdena inom SAP HR. Du har ca 3 eller fler års erfarenhet av arbete inom SAP HR. Förutom tekniska SAP-kunskaper har du gärna verksamhetskunskap från arbete inom det svenska försvaret. Du har självständigt arbetat med SAP HR och har gedigen förståelse och kunskap inom några av områdena:

 • Personaladministration
 • Organisationsstyrning
 • Tidredovisning
 • Resehantering
 • Personalutveckling
 • Ersättning, kompensation
 • Portal, självservice
 • Utbildningsplanering
 • Lön
 • MD organisation


Meriterande är erfarenhet av försvarets industrilösning DFPS.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Förutom goda konsultegenskaper, organisationsförmåga, SAP-kunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt i interna leveranser eller på plats hos kund.

Certifieringar är meriterande.

För mer information, kontakta gärna:

Åsa Lindman, 0730-931124.

 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

 • SAP HR Management
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb