CGI

Säkerhetskonsult kommunikation, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2017
Stängs
den 20 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI Cyber Securityteam fortsätter växa inom säkerhetsområdet och behöver fler kollegor!

Vill du vara del av ett vinnande team där du kan växa och utvecklas samtidigt som du bidrar med vad du kan? Vår kundbas är enorm och för att hinna med att hjälpa alla våra kunder behöver vi bli fler i teamet, fler som brinner för säkerhet!

I vårt Cyber Securityteam finns en gedigen och djup kompetens inom hela säkerhetsområdet. Vårt arbete omfattar såväl strategi, analys & design som införande och förvaltning. Våra kundrelationer är jätteviktiga för oss och vi jobbar nära våra kunder med fokus på säkerhet som möjliggörare för säkra och trygga affärer.

Hos oss får du stor frihet men också stort ansvar och du är en viktig deal av vårt team. Vi hjälper dig med din karriärutveckling och ger dig möjlighet att bredda dig inom säkerhetsområdet; både via olika kunduppdrag tillsammans med kollegor och via utbildning.

På CGI är vi medlemmar och vi erbjuds att bli ägare i bolaget genom vårt aktieköpsprogram. Våra värderingar omfattar bl.a. Intraprenörskap och delande samt finansiell styrka. Vi berättar mer när vi ses! Välkommen med din ansökan!Du kommer att vara en del av vårt Customized Access Service (CAS) Team som jobbar med kundanpassade nätverkslösningar. Teamet har en väl fungerande struktur och hanterar en stor leverans idag både hos kund och från det egna kontoret. Vartefter du blir varm i kläderna kommer du också att var med på pre-sale möten med våra kundansvariga och även delta i andra säkerhetsprojekt.Din profil stämmer in på följande:


Formella krav

Du har en bakgrund som stämmer med följande:

 • Högskoleutbildning / Universitet eller annan likvärdig
 • 1-3 års erfarenhet av arbete inom IT
 • God kännedom om nätverk och kommunikation
 • Linux/Unix kompetens


Vidare är det meriterande om du har:

 • Radware kompetens eller annan Last Balanserar teknik
 • Cisco kompetens på CCNA nivå
 • Palo Alto
 • Elasticsearch
 • Juniper kompetens
 • Avaya routing switching
 • Palo Alto
 • WIFI-kompetens (Aruba)


Personliga egenskaper

För att passa hos oss ska du vara driven och noggrann, analytiskt och proaktiv. Vi vill att du är nyfiken och brinner för säkerhetsområdet. Du måste också trivas i en kreativ och engagerad grupp då vi arbetar flexibelt i ett högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för att få bästa match med det framgångsrika tema vi är idag.

Som person är du troligtvis nyexaminerad och vill utvecklas inom säkerhetsområdet, förstår kundnytta och har focus på att hjälpa våra kunder att göra säkra affärer.

Passar denna beskrivning in på dig? Kom och utvecklas med oss!


Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

 • Communication (Oral/Written)
 • Network

Liknande jobb

Liknande jobb