CGI

IT-säkerhetsspecialist, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2017
Stängs
den 1 januari 2018
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI Cyber Securityteam fortsätter växa inom säkerhetsområdet och behöver växa!

Vill du vara del av ett vinnande team där du kan växa och utvecklas samtidigt som du bidrar med vad du kan? Vår kundbas är enorm och för att hinna med att hjälpa alla våra kunder behöver vi bli fler i teamet, fler som brinner för säkerhet!

I vårt Cyber Securityteam finns en gedigen och djup kompetens inom hela säkerhetsområdet. Vårt arbete omfattar såväl strategi, analys & design som införande och förvaltning. Våra kundrelationer är jätteviktiga för oss och vi jobbar nära våra kunder med fokus på säkerhet som möjliggörare för säkra och trygga affärer.

Hos oss får du stor frihet men också stort ansvar och du är en viktig deal av vårt team. Vi hjälper dig med din karriärutveckling och ger dig möjlighet att bredda dig inom säkerhetsområdet; både via olika kunduppdrag tillsammans med kollegor och via utbildning.

För att passa hos oss ska du vara driven och noggrann, analytiskt och proaktiv samt har 6 -10 års erfarenhet inom sårbarhetsanalyser och säkerhetsområdet. Du måste också trivas i en kreativ och engagerad grupp då vi arbetar flexibelt i ett högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för att få bästa match med det framgångsrika tema vi är idag.

På CGI är vi medlemmar och vi erbjuds att bli ägare i bolaget genom vårt aktieköpsprogram. Våra värderingar omfattar bl.a. Intraprenörskap och delande samt finansiell styrka. Vi berättar mer när vi ses!

Välkommen med din ansökan!


Du kommer att vara en del av vårt Security Assessment Service Team som jobbar med säkerhetsgranskningar och pentester. Teamet har en väl fungerande struktur och jobbar med kunder i alla branscher. Våra kunder kan abonnera på våra SAS-tjänster eller köpa enstaka scanningar eller pentester. Eftersom du har en bredd inom IT-säkerhet kommer du också att var med på pre-sale möten med våra kundansvariga och även delta i andra säkerhetsprojekt.Vi vill att du har erfarenhet av kodgranskning ur ett säkerhetsperspektiv samt att du har någon eller flera av nedan certifieringar;

• Offensive Security Certified Professional (OSCP) från Offensive Security eller relaterade certifieringar

• GIAC Penetration Tester (GPEN) från GIAC eller relaterade certifieringar

• Tenable Certified Nessus Sales Engineer (TCNSE) från Tenable eller relaterade certifieringar

• CISSP.


Vi vill också att du är van att kommunicera med olika roller i en organsiation, både ledning och tekniker. Du ska också kunna prata och skriva svenska och engelska.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Anna Dawrin 08-6711594 eller anna.dawrin@cgi.com.

 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Code Review
  • Code Review
  • Security

Liknande jobb

Liknande jobb