Erfaren datamanager till Artexis Easyfairs

Plats
Västra Götalands län, Göteborg, Kungsbacka, Borås, Mölndal
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 1 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Erfaren datamanager till Artexis Easyfairs

Artexis Easyfairs Group är ett av Europas ledande mässbolag, som arrangerar 125 evenemang i 16 länder och driver 8 anläggningar i Benelux-länderna och Skandinavien. Artexis Easyfairs har två affärsområden som drivs under två varumärken, Artexis som äger och driver mässanläggningarna, Kistamässan och Malmömässan och mässarrangören Easyfairs, som genomför över 50 egna mässor årligen i Norden.

Läs mer på www.easyfairs.com


Arbetsbeskrivning

Din uppgift blir att hantera företagsdata relaterad till organisationen och implementera system för att erbjuda effektiv analys, lagring och dokumentation av företagsinformation. Minska kostnader genom att identifiera dåliga datapraxis och ersätta dem med förbättrade metoder.

Vidare kommer du att arbeta med regelbunden analys av datasystem och underhåll av register och upprättande av protokoll för delning av register med överordnad ledning, kunder, partners eller andra viktiga intressenter

Du kommer vara ansvarig för att hantera teamet och tilldela uppgifter för att säkerställa att systemen fungerar korrekt. Hjälpa till att identifiera och behålla digitala säkerhetssystem för att skydda känsliga data.

Hålla budgeten för systemunderhåll, uppgraderingar och hålla dig uppdaterad om de senaste licensavgifterna och kvalifikationerna. Inleda dataförbättring och dataautomatiseringsstrategier baserade på regelbunden bedömning

Samarbeta med leverantörer, entreprenörer och nya affärsenheter för att söka nya sätt att förbättra datasystemen eller minska kostnaderna för nuvarande system och regelbundet felsöka processer för att säkerställa mest tid och kostnadseffektiva metoder

Vem är du?

Som person har du förmåga att förklara komplicerade problem i ett icke tekniska sammanhang, har en  förståelse för dataadministration, kan avancerad Excel samt är uppmärksam på detaljer. Du är en problemlösare, kritisk analytiker, kreativ och serviceminded. Du har god samarbetsförmåga är en god lyssnare och kan arbeta självständig. Du bör ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vad kan Artexis Easyfairs erbjuda dig?

Företaget kännetecknas av kreativt entreprenörskap, innovation, ansvar och professionalitet.  De erbjuder dig en utmanande roll i ett bolag med hög tillväxt och expansiv strategi.

Ansökan  

I denna rekrytering har Artexis Easyfairs valt att samarbeta med Experis, ManpowerGroup. Passar du in på ovanstående beskrivning och är intresserad av tjänsten söker du genom att registrera dig på www.experis.se och klicka på ansökningsknappen nedan. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Hallin på telefon 031- 61 72 52 eller anna.hallin@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval och lägger stor vikt vid personlig lämplighet, sista ansökningsdatum är 15 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb