Test Analyst till Resurs Bank i Helsingborg!

Rekryterare
Resurs Bank
Plats
Skåne län, Helsingborg
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 17 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Resurskoncernen är ett av Nordens mest snabbväxande företag inom bank och försäkring. Vi är ett företag i ständig utveckling, med fokus på innovation och enkla, flexibla lösningar till både företag och privatkunder i Norden. Genom Resurs Bank och yA Bank erbjuder vi säljfinans- och betallösningar, privatlån och kreditkort. Dessutom erbjuder vi ovanligt okrångliga försäkringar genom Solid Försäkring.

Vill du vara med på vår resa? Vi rekryterar smarta, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Vi är stolta över Resurs-andan som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet!


Brinner du för mjukvarutestning, vill ta ett stort ansvar och vara delaktig och drivande i hur vi ska jobba med testning i vår organisation? Då kan detta vara rollen för dig!

Vad kommer du att arbeta med?

Vi är ett av fyra team som idag jobbar med test och utveckling inom affärsområdet Payment Solutions på Resurs Bank. Payment Solutions utvecklingsavdelning består idag av ca 35 personer. I denna tjänst kommer du hamna som ansvarig Test Analyst i ett av teamen som jobbar med moderna betallösningar för butiker och konsumenter.  Våra testare kommer in tidigt i utvecklingsprocessen, bedömer komplexitet och omfattning, ser utmaningar och möjligheter för att bidra till att skapa förutsättningar för en kvalitativ leverans. Du får därmed stor chans att påverka, vara spindeln i nätet samt ha en delaktighet genom alla faser av projektet.

Ditt dagliga arbete består i att planera och genomföra API-tester, manuella tester och prestandatester, skriva testfall samt analysera fel.

Vi ser också att du vill vara med och jobba med testning crossfunktionellt, där du och de andra teamens testare skapar gemensamma forum för att finna mervärde och tillsammans bli ännu bättre och effektivare på det vi gör. Dina kontaktytor kommer bland annat vara produktägare, kravanalytiker, utvecklare, projektledare och andra testare.

Vi arbetar agilt i 3-veckors sprintar och har dagliga stand up möten tillsammans med beställaren. Du kommer jobba i ett prestigelöst gäng på ca 10 personer som har ett tätt samarbete med varandra och har roligt på jobbet.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund samt några års arbetslivserfarenhet av att ha jobbat med mjukvarutestning. Erfarenhet  från ett eller flera verktyg; Selenium, JMeter och JUnit eller liknande, ses som meriterande men inte ett krav.

För att lyckas i rollen är du strukturerad och förstår att genom dokumentation av processer, skapas möjlighet till kontinuerlig förbättring. Du är driven, självmotiverad och har god förståelse för användaren. Du är ansvarstagande, har förmåga att prioritera samt hugger in där det behövs.

Vi erbjuder dig

Möjligheter att vara med och påverka i våra utvecklingsprojekt från ax till limpa samt jobba crossfunktionellt med andra testare. Ett framgångsrikt team med korta beslutsvägar, god stämning och högt i tak. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.

Vi värdesätter!

Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com.

Ansök idag!

Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT. Om du har frågor angående tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter: Igor Micanovic, 040 665 61 44 eller Sophie Dalebjer, 040 660 63 33.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Resurs-koncernen

Holding Resurs Holding är noterat på Nasdaq Stockholm och verkar genom dotterbolagen Resurs Bank, yA Bank och Solid Försäkring. Resurs-koncernen har mer än 700 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns sedan starten 1977 i Helsingborg. Vi hjälper våra företagskunder med säljdrivande betal- och lojalitetslösningar till både butik och e-handel. Till våra privatkunder erbjuder vi privatlån, kreditkort och nischade försäkringsprodukter. Genom åren har vi vunnit flera utmärkelser för våra produkter och tjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb