FMV söker erfaren projektledare inom Teknisk Säkerhet & Bevakning

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholms län, Enköping
Annonserat
den 21 september 2017
Stängs
den 20 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du gedigen erfarenhet som projektledare och är van att hantera komplexa projekt och systemleveranser med många intressenter? Söker du utmaningar? Då är detta en spännande tjänst för dig!


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Enheten Anläggning inom Anskaffning och Logistik Ledningssystem (AL Led) ansvarar för projekt som omfattar installation och integration av ledningssystem samt anskaffning och installation av bevakningssystem, med dess ingående delsystem och produkter. Enheten består i dagsläget av ett tjugotal medarbetare som arbetar som projektledare.

Ditt arbete som projektledare

Som projektledare inom verksamhetsområdet Anskaffning och Logistik så ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av projekt med fokus på system för teknisk säkerhet och bevakning av Försvarmaktens anläggningar. Systemen omfattar bl a larmsystem, passersystem, personsökarsystem mm.

Ditt fokus är att leda projekt för framtagning av nya system där Försvarsmakten (FM) agerar beställare. Det blir din uppgift att tillsammans med experter och leverantörer ta fram förslag på lösning och därefter leda upphandlingsarbetet av systemet enligt överenskommen kravbild. När val av leverantör(er) är beslutad leder du uppföljningen av leverantören och dess leverans av systemet.

Projekten är omfattande både i avseende av tid och i komplexitet, och innebär många kontaktytor både internt på FMV, på FM och externt. Detta ställer höga krav på din förmåga att hålla ihop, samordna och kommunicera!

Våra förväntningar på dig

Du är civilingenjör, högskoleingenjör, teknisk officer, eller har motsvarande likvärdig kompetens.
Du har flera års erfarenhet av att självständigt leda och driva projekt och innehar goda kunskaper inom projektledning.
Du har erfarenhet av systemarbete och god förståelse för IT-system och systemintegration.
Det är fördel om du har erfarenhet av tekniska bevakningssystem/larmsystem samt arbete på en myndighet eller offentlig förvaltning.
Som person är du prestation- och målinriktad samt arbetar på ett strukturerat sätt. Vi ser att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är tydlig och har ett gott omdöme. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper .

Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Du är svensk medborgare och provtjänstgöring kan komma att tillämpas.
Körkort klass B är ett krav.
Befattningen är inplacerad i säkerhetsskyddsklass. Godkänd registerkontroll är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant?

Du söker med CV, personligt brev och betyg via FMV:s hemsida http://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/, senast den 19 oktober 2017. I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Anki Snis, anki.snis@se.experis.com, 08-508 954 53. Våra fackliga representanter är: Micael Festin (OFR/S, Förvarsförbundet), Kari Lehto (SACO), Anders Palm (OFR/O, Officersförbundet), Göran Stolpe (Seko). Alla nås på telefon 08-782 4000.

Varmt välkommen med din ansökan!


FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Liknande jobb

Liknande jobb