Logistik- och Verksamhetsutvecklare till NYCE (3PL, WMS, ERP)

Rekryterare
NYCE Logic
Plats
Borås
Annonserat
den 21 september 2017
Stängs
den 20 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på NYCE Solutions är specialister på att utveckla funktioner och tjänster där vi genom vår mjukvara NYCE.LOGIC Warehouse Management System (WMS) effektiviserar handels- och logistikflöden. Med kontor i Nittorp (Borås), Jönköping, Lund och Kiev (Ukraina) är vi ett team på närmare 35 personer som har hela norden som marknad. Vi är också nya medlemmar i Vismakoncernen som är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 5.500 anställda förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 500.000 kunder i både privat och offentlig sektor. Just nu är vi inne i en expansionsfas där vi har hög efterfrågan på våra produkter och det är dags att utöka personal styrkan! www.nyce.se.

 

Logistik- och Verksamhetsutvecklare till NYCE (3PL, WMS, ERP)

Tjänstens tänkta placering är Nittorp (utanför Borås) // Please Note that : Fluent Swedish and is a prerequisite for this position.

Vi söker dig som har erfarenhet som ledare eller projektledare med inom logistik och verksamhetsutveckling. Har du dessutom erfarenhet av Tredjepartslogistik 3PL, WMS och/eller affärssystem ser vi detta som en fördel. Du har erfarenhet av att arbeta i lag, och direkt mot kund! Brinner du för att lösa problem, vill skapa fruktsamma, långsiktiga relationer, och kan tänka dig att dyka ner djupt i något så spännande som WMS? Då vill vi höra från dig!

Rätt person har stora möjligheter att påverka sin utveckling och yrkesmässiga framtid.

Ansvarsområden:

  • Förstudiearbeten kring möjliga projekt
  • Arbete med logistikkonsultation och utbildning i projektteam, både för nya kunder och nuvarande kunder.
  • Planera, styra, leda projekt,  projektresurser samt  skapa ett kreativt arbetsklimat mellan deltagarna i våra större projekt.
  • Dagligen arbeta med vår egenutvecklade mjukvara NYCE.LOGIC för att effektivisera handels- och logistikflöden.

Kompetens- och personlighetsprofil:

  • Logistikrelaterad högskoleutbildning eller erfarenhet av affärsprocesser inom handel, logistik och intern lagerhantering
  • Erfarenhet av WMS och/eller affärssystem.
  • Erfarenhet av att arbeta direkt för/hos kund.
  • Projektledarerfarenhet  är ett plus
  • Körkort för personbil

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, ”skinn på näsan”, ansvar, självständighet, engagemang och förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. För rätt person innebär hos oss att du har stora möjligheter att påverka din utveckling och yrkesmässiga framtid.

Tjänsten är förenat med resor till kund emellanåt och kommer förekomma inom främst Norden men kan även förekomma inom övriga Europa. Körkort ett krav.

Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT.

För mer information ring eller maila rekryteringskonsult Omar Burazerovic på 0703-774932 / omar.burazerovic@se.experis.com

Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan.

Liknande jobb

Liknande jobb