Väderstad AB rekryterar webbutvecklare

Rekryterare
Väderstad
Plats
Väderstad, Östergötlands län, Jönköpings län
Annonserat
den 22 september 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Väderstad AB verkar på en internationell marknad och tillverkar ledande lantbruksprodukter i teknikens absoluta framkant. Till vår IT-grupp söker vi nu dig som vill utveckla webblösningar i världsklass.

 

 

Din roll
Som webbutvecklare hos oss kommer du att utveckla företagets webbplattform som i huvudsak är baserad på MS SharePoint. I rollen ingår utveckling, förvaltning och support av företagets webbmiljöer. Vi arbetar agilt och du deltar i hela utvecklingskedjan från systemdesign till programmering, testning och produktionssättning. CSS, .Net, HTML5 och SharePoint är exempel på tekniker du kommer att jobba med och utvecklas vidare inom. I din roll har du stora utvecklingsmöjligheter och nära kontakt med hela Väderstads verksamhet internt och externt.

Du blir del av vår IT-grupp som är tätt knuten till Väderstads övriga verksamhet vilken kännetecknas av en omtyckt arbetskultur. Vi är lokaliserade på bekvämt avstånd från Linköping, ca 30 min, och Jönköping, ca 50 min.

Vem du är

Vi söker dig som har erfarenhet av webbutveckling med kunskaper inom exempelvis SharePoint, Power Shell, .Net, CSS, HTML5, Angular JS, JavaScript och JQuery. Har du erfarenhet av Windows klientmiljöer, Office-paketet, SQL, C#, Office365 med inriktning SharePoint, SharePoint Online, Windows server och/eller Active Directory är även det meriterande.

Vi söker dig som tycker om eget ansvar i arbetet och att jobba i team med god förmåga att samarbeta och kommunicera. Vi välkomnar både dig som är junior eller senior då rollen kommer att anpassas efter just dina erfarenheter.

Du behöver ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Övrigt om tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Väderstad AB med Experis. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Experis men du kommer anställas direkt hos oss på Väderstad AB.

Start sker enligt överenskommelse. Omfattning är heltid med placeringsort i Väderstad.

Om rekryteringsprocessen och kontaktuppgifter

Är du den Väderstad AB söker? Ansök nu genom att klicka på Ansök-knappen. Ring mig, Christian Johansson (rekryteringskonsult, Experis), på 013-35 55 09, eller mejla mig dina kontaktuppgifter (christian.johansson@se.experis.com) om du vill få mer information om tjänsten.

Urvalet av inkomna ansökningar sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Väderstad
Väderstad AB är ledande inom jordbearbetning och sådd. Väderstads lantbruksmaskiner har en lång tradition av hög kvalitet och effektivitet. Företaget är representerat i 40 länder och har ofta varit epokgörande när det gäller innovation, nytänkande och verkar till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvud-kontoret med produktutveckling och produktion ligger i Väderstad med cirka 1200 medarbetare. Företaget omsatte FY 2015 2.100 MSEK och är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

Liknande jobb

Liknande jobb