CGI

Teletekniker, Gällivare

Rekryterare
CGI
Plats
Gällivare
Annonserat
den 26 september 2017
Stängs
den 27 november 2017
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi behöver nu förstärka vårt team i Gällivare med fler duktiga medarbetare. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra kollegor i våra åtaganden.

Du kommer att få jobba med byggnationer av wifi infrastruktur i gruvmiljö. Arbetet består att montera utrustning i gruvorter samt förlägga kablage och driftsätta dessa anläggningar. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och duktig på att ta initiativ. Vi erbjuder dig ett spännande arbete inom tele- och infrastruktur med trevliga medarbetare där underjordsarbete förekommer.

Vi söker dig som har B-körkort samt kunskaper inom följande områden:

• Teleinfrastruktur
• Fiberarbeten
• Datanät

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som servicetekniker inom någon/några av ovanstående områden och vi är öppna för såväl juniora som seniora personer med intresse för ovanstående.

Extra meriterande är om du har C-körkort samt underjordsvana.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • Network
  • Technical Analysis
  • Telecommunications