CGI

Teknisk Verksamhetskonsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 26 september 2017
Stängs
den 10 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Våra framgångar fortsätter och vi söker nu fler duktiga konsulter till vår Utilities enhet och som vill fokusera och utvecklas hos oss.

Det här erbjuder vi dig:

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.Du kommer primärt att ingå i ett mycket kompetent och erfaret leveransteam som jobbar mot en av våra viktiga regionala kunder.
Arbetet innebär att vara en länk mellan verksamheten och IT. Det kan handla om kravfångst, utredningar/förstudier, implementering av infrastrukturella lösningar kopplat till exempelvis SCADA, Cyber Security samt projektledning inom process IT eller traditionell IT.Vi ser gärna att du har generell elmarknadskunskap och erfarenhet. Har du kunskap om affärssystem specifikt riktade mot energibranschen är detta meriterande.

Vår önskan om kompetens och personlighet:

Lösningsorienterad och flexibel - det ena projektet kommer inte vara det andra likt. Att verka för innovativa och effektiva lösningar i kundens miljö bidrar till vår och våra kunders framgång. Du har ett intresse i att utveckla våra kunder med hjälp av din verksamhetskunskap och erfarenhet.

Kundinriktad och kommunikativ - du har förmåga att sätta dig in i kundens situation. Du är konkret och rak mot kunden och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Att träffa kund och prata lösningar är något du tycker om och stimuleras av.

Framåt och engagerad - för dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra kollegor men även att söka råd när det behövs. Att leverera kvalitet i alla leveranser är viktigt för dig.

Examen från universitet eller högskola, på civilingenjörsnivå och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.

Resbar
B-körkort
Svenska i tal och skrift


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Project Management
  • SCADA
  • Security
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb