Utbildare till Hexagon i Eskilstuna

Rekryterare
Hexagon
Plats
Södermanlands län, Västmanlands län, Eskilstuna, Strängnäs, Köping, Västerås
Annonserat
den 25 september 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hexagon Manufacturing Intelligence (HMI, under namnbyte, tidigare Hexagon Metrology) är en ledande metrologi- och tillverkningslösningsspecialist. Vi erbjuder produkter och tjänster inom Sensing, Thinking, Acting - insamling, analys och användning av mätdata - till kunder inom tillverkningsindustrin. HMI hjälper industriella tillverkare världen över att öka produktionshastigheten, accelerera produktiviteten och förbättra produktkvaliteten. Vi tillhandahåller åtgärdsgrundande mätinformation som kunderna har nytta av under hela produktens livslängd - från utveckling och design till produktion, montering och slutinspektion. Mätinformationen används för kvalitetssäkring av både produkt och process. Med hjälp av ett nätverk av lokala servicecentra, produktionsanläggningar och kommersiell verksamhet på fem kontinenter, formar vi smarta förändringar inom tillverkningsindustrin för att bygga en värld där kvalitet driver produktiviteten. HMI är en del av Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com) som har totalt ca 16000 anställda och omsätter 30 miljarder SEK.

 

Hexagon Metrology Nordic AB (HMN), det skandinaviska säljbolaget för HMI är 65 anställda och omsätter ca 130 MSEK. HMN har kontor och service- och mätcenter i Eskilstuna, Göteborg och Mora. Erbjudandet består av Maskinförsäljning samt ett omfattande eftermarknadserbjudande som inkluderar Service & Kalibrering, Utbildning och Mättjänst. Kunderna återfinns främst inom fordons-, verkstads-, energi-, flyg-, plast- och medicinteknikindustrin. För mer information, besök www.hexagonmetrology.se och www.hexagonmi.com.

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis i Eskilstuna.


Arbetsbeskrivning

Till vårt utbildningsteam söker vi en Utbildare inom mätteknik som ska utbilda kunderna i Hexagons produkter och mjukvaror. Du kan även komma i kontakt med applikationsuppdrag och ingå i en supportgrupp inom utbildningsfrågor som kommer in. Du ansvarar för att uppdatera och underhålla läromedel samt övningsmaterial. Utbildarna har tillgång till flera maskiner som står uppställda i ett showroom samt i laboratoriet.

I våra lokaler utbildar vi våra kunder i grundläggande kurser i mät-och kvalitetsteknik:

Ritningsläsning grunder Verkstadsmätteknik Form och läge, kravsättning med GPS (Geometrisk Produkt Specifikation) Användning, kontroll och kalibrering av handmätdon Företagsanpassade utbildningar Utbildning i Hexagons nätmjukvaror Du tar fram offerter till kunder som vill utbilda sin personal och hantera administrationen och uppföljningen runt offerterna. Utbildningsteamet medverkar till att kvalitets- och miljöarbetet bedrivs enligt system, policys och målsättning. Storleken på grupper är oftast 12-14 personer i varje kurs. Training ingår i avdelningen Applications där de är ca 20 anställda och de rapporterar till Application Manager.

Placering är på Hexagons kontor i Eskilstuna.

Vem är du?

Vi önskar att du är en utåtriktad person som tycker om att lära ut teknik på ett pedagogiskt och engagerande sätt. Du är van att leda utbildningar inför grupper som du inte känner och är en person som inger förtroende. Du är självgående och har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att kommunicera med människor. Vi ser gärna goda kunskaper inom mätteknik och dess standarder, ritningsläsning, kunskap i form och läge GPS (Geometrisk Produkt Specifikation). Du har en mycket god vana att hantera Officepaketet framförallt Powerpoint, har du även djupare kunskaper i applikationer och produkter är det meriterande.

Din anställning idag är troligtvis som lärare eller utbildare inom någon teknikgren, men du känner att du vill komma närmare tekniken och verkligheten att jobba i ett privat företag med ett eget starkt varumärke.

Kontaktperson

Ansök via www.experis.se med ett uppdaterat cv. För mer information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Andersson rekryteringskonsult på Experis på tel.016-15 57 33 alt thomas.andersson@se.experis.com.  Urval kan ske löpande så välkommen med din ansökan!

 

Liknande jobb

Liknande jobb