Systemkonsult / IT-konsult till Atea i Örebro

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro
Annonserat
den 26 september 2017
Stängs
den 21 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi en systemkonsult till Atea i Örebro. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker en IT-konsult / systemkonsult för rekrytering till Atea i Örebro. Har du flerårig erfarenhet av Microsoft och vill vara med och bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling av Atea? Då kan du vara den vi söker!

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Våra medarbetare tar ett personligt ansvar och sätter laget före jaget. Därför är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Atea Örebro består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Vi har under de senaste åren genomgått en tillväxtresa och idag arbetar idag 50 drivna medarbetare i moderna lokaler i centrala Örebro. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana våra kunder med våra lösningar. Och vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som systemkonsult kommer du att driva infrastrukturprojekt för en av Ateas kunder och tjänsten är heltid på plats hos kunden i centrala Örebro ihop med ca 20 kollegor från Atea. Rollen innebär att arbeta med framtida teknologier och att agera kunskapspartner gällande kundens IT-miljö. Arbetet varieras med självständiga mindre projekt blandat med teamprojekt när de handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med många formella och informella aktiviteter och med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi har ett gemensamt syfte och mål - att göra komplicerade infrastrukturlösningar enkelt för våra kunder. Här råder högt i tak och verksamheten genomsyras av våra värderingar:

- Vi vill mer!
- Vi brinner för det vi gör!
- Vi tar personligt ansvar och sätter laget före jaget!

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flera års erfarenhet från IT-branschen. Vi ser gärna att du har kunskap om ITIL.

För att lyckas som systemkonsult behöver du flera års arbetslivserfarenhet inom några av följande områden:

  • MS SCCM
  • MS Active Directory
  • Windows Server 2012/2016
  • Windows 8/10

Det är meriterande om du har kunskap inom:

  • MS SCOM
  • VM Ware Horizon
  • MS SQL

Vi ser gärna att du har aktuella certifieringar inom något eller några av ovan nämnda områden eller motsvarande erfarenhet. Som konsult har du förmågan att kunna sätta dig in i ett företags verksamhet och identifiera deras behov och krav samt att kunna se mer än en lösning på ett problemområde. Du vågar utmana kunden i frågeställningar rörande IT och deras verksamhet.

Som person är du öppensinnad och lösningsfokuserad med ett genuint intresse för teknik. Du har ett konsultmässigt agerande och en tydlig struktur och kvalitetstänk. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Vidare så har du lätt för att samarbeta i projekt och är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt.


Om Atea

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.  

Frågor om jobbet  

Kontakta din rekryterare Maria Tedsjö

0709764895

Skicka e-post