Flera IT-supporttekniker sökes till Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 september 2017
Stängs
den 19 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba som supporttekniker på Handelsbanken i Stockholm? Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och service?

Vi söker nu flera IT-support tekniker för uthyrning/rekrytering till Handelsbanken i Stockholm. Handelsbanken är en uppskattad arbetsgivare som ser potentialen i varje individ. Här trivs du som värdesätter att arbeta under stabila förhållanden och som motiveras av att ge service och problemlösa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Handelsbanken värdesätter man sina anställdas trivsel och de bryr sig om dig som anställd! Detta är en uthyrning där du blir anställd som TNG-konsult. Som konsult har du samma villkor som direktanställda och du får möjlighet att ta del av både kompetensutveckling som förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta inkommande samtal och gör en första felsökning. 
  • Registrera och följa upp ärenden
  • Arbeta i ärendehanteringssystem

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som intern IT-support tekniker kommer du att ingå i ett team där det råder stark teamanda. Här kommer du att stötta kollegor inom banken med deras dagliga IT-problem via telefon, fjärrstyrning och e-supportverktyg. Här trivs du som vill fortsätta utvecklas och använda dig av dina process- och IT-kunskaper i en serviceinriktad roll.

VEM ÄR DU?

För att trivas i tjänsten ser vi att du har något års erfarenhet av rollen som IT-supporttekniker med kunskaper inom Windows, Active Directory och nätverk. Eftersom det är en snabbrörlig miljö är det viktigt att du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö.

Här kommer du att få möjlighet att växa inom IT i en stor organisation som uppmuntrar sina anställda till att hela tiden utvecklas och ser positivt på personer som tar egna initiativ. Vi ser att du som sökande uppfyller detta:

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av servicedesk/supportfunktion
  • Erfarenhet att arbeta i ärendehanteringssystem


Om Handelsbanken

Några ord om oss

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss.

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna.

Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Frågor om jobbet

Kontakta din rekryterare Sandra Peiper

0709-563946

Skicka e-post

Liknande jobb

Liknande jobb