Åre kommun rekryterar Verksamhetsutvecklare IT

Rekryterare
Åre kommun
Plats
Jämtlands län, Åre
Annonserat
den 27 september 2017
Stängs
den 24 oktober 2017
Ref:
30351
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Digitaliseringen inom Åre kommun intensifieras och är en viktig del av det framtida utvecklingsarbetet i kommunen. Utvecklingsavdelningen på Åre kommun är en avdelning som brinner för att verksamhetsutveckla med hjälp av IT och som också har i uppdrag att driva arbetet med ständiga förbättringar. I det arbetet använder vi Lean som förhållningssätt och metod. Avdelningens huvuduppgift är att hjälpa och arbeta tillsammans med kontoren i deras arbete med ständiga förbättringar, verksamhetsutveckling av IT-lösningar och digitaliseringen framåt. Vi har som målsättning att påbörja ett omfattande arbete med digitaliseringen och kommer att ta in en resurs som har till uppdrag att digitalisera vår tekniska avdelning.

Arbetsuppgifter

För att möta de ökade behoven av digitalisering ska vi förstärka med kompetens där projektledning, analysarbete samt införande av teknik tillsammans med förändrat arbetssätt är det område där du har fokus på. Du kommer i ditt jobb, i första hand, att arbeta med att digitalisera tekniska avdelningen, med stöd av övriga medarbetare på utvecklingsavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:  

  • Akademisk examen med inriktning mot IT eller för arbetet annan lämplig utbildning
  • Behärskar engelska i tal och skrift.
  • Kan beskriva och analysera verksamheter ur ett helhetsperspektiv utifrån metoder, processer och krav på IT.
  • Har dokumenterad erfarenhet av projektledning och självständigt kan leda IT-utvecklingsprojekt inom många områden samt flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT.


Det är meriterande om du har arbetat med införande av digitalisering och är certifierad verksamhetsarkitekt eller har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som detsamma. Liksom om du kan genomföra nyttovärderingar (exempelvis PENG-analyser).

Som person är du drivande, kan arbeta självständigt och har en kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du har ett pragmatiskt synsätt och deltar i arbetet med att genomföra de insatser som behövs. Du är social och har lätt att bygga nätverk samt god förmåga att skapa delaktighet och utveckla grupper.

För mer information kontakta:

AnnaKarin Bergqvist, rekryteringskonsult, på 070 - 377 20 63 eller via mail annakarin.bergqvist@se.experis.com.

Fackliga representanter nås via Kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med din ansökan via www.experis.se, där du laddar upp din svenska CV (meritförteckning och personligt brev)

Jobb-id-nr: 30351

Sista ansökningsdag: 2017-10-23

Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se.

Liknande jobb

Liknande jobb