Digital IT-arkitekt till Halmstad!

Rekryterare
AJ Produkter AB
Plats
Halmstad
Annonserat
den 27 september 2017
Stängs
den 9 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill jobba som IT-arkitekt och vara en nyckelperson i AJ Produkters digitala transformation. Är du innovativ och har ett stort tekniskt intresse? Gillar du att jobba agilt och vill vara med att bygga den digitala kulturen på AJ Produkter, sök då detta lediga jobb!

AJ Produkter står inför en mycket ambitiös och spännande digital resa där bland annat en ny webbplattform skall etableras för att ytterligare stärka det digitala erbjudandet. Du kommer att ansvara för att etablera en hållbar och modern arkitektur med agila utvecklingsmetoder som säkerställer att vi ständigt kan leverera värde och nytta till våra kunder. Du kommer att vara en viktig länk mellan interna och externa utvecklare, produktägare och din roll som övergripande ansvarig för drift och arkitektur av webb/e-Commerce-lösningar. 

Vi letar efter dig som:

Vi söker en arkitekt som genom djup tekniskt kunnande tillsammans med ett modernt synsätt kan skapa en arkitektur för framtiden. Du kommer att ha en nyckelroll i teamet som skall utveckla och implementera vår nya Webbplattform baserad på EPiServer. Du kommer att ingå i en väl fungerande IT-avdelning med kompetenta medarbetare samt vara en del av krossfunktionella team för olika initiativ. För att lyckas i rollen som digital arkitekt ser vi att du är innovativ och nyfiken med en stor portion ödmjukhet och flexibilitet. Du är van vid att arbeta agilt, har förmågan att kommunicera tydligt och är bra på att få teamet att utvecklas. Du är analytisk och har erfarenhet av e-handelslösningar och integrationer till olika system och tjänster. Tjänsten passar dig som arbetar i en systemutvecklarroll och vill ta nästa steg i din karriär. Din vilja, intressen och ambitioner är det som framförallt kommer forma den slutliga utformningen av rollen.

  • Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet som Systemutvecklare och gärna i en konsultroll sedan tidigare.
  • Du arbetar obehindrat på engelska såväl i skrift som i tal
  • Du är van vid att arbeta agilt
  • Erfarenhet av EPiServer och integrationer är meriterande
  • Erfarenhet av DevOps är extra meriterande


AJ produkters erbjudande:

AJ Produkter AB är en koncern med 26 försäljningsbolag och 2 produktionsanläggningar i 19 europeiska länder. Verksamheten säljer kontors-, lager- och verkstadsinredningar. Tillsammans med omkring 900 anställda omsätter bolaget 1,6 miljarder SEK. Bolaget är i stark tillväxt och breddar en redan stark marknadsposition. Huvudkontoret tillsammans med centrallager är beläget i nya fina lokaler i Halmstad. Tillsammans med starkt engagerade och kunniga medarbetare levererar du ”Oväntat mycket”. Mer om oss hittar du på www.ajprodukter.se

På detta jobb får du får möjlighet att arbeta i en kreativ internationell miljö tillsammans med ett erfaret team. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du kommer få möjlighet att påverka AJ Produkters nya webbplattform.

Placeringen är på AJ Produkters huvudkontor i Halmstad. 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, Rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 070-255 71 43 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se.


Välkommen med din ansökan!