IT-tekniker/Technical Account Manager

Rekryterare
IT-mästaren
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 september 2017
Stängs
den 15 oktober 2017
Ref:
3rd line/TAM
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och internationella organisationer. 2016 omsatte IT-mästaren drygt 100 Mkr och har idag drygt 80 anställda. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa, skalbara, outsourcade IT-drifttjänster till företag och organisationer. Det gör vi genom en rad tjänster - från helhetstjänsten Total Cloud, där du betalar ett fast pris per användare och månad och kommer åt dina program och filer oavsett plats i världen, till smalare IT-drifttjänster och molntjänster. Vi är dessutom en leverantör av Internetanslutningar och andra datakommunikationstjänster. Läs gärna mer på www.itmastaren.se.


Till vårt kontor på Ringvägen 100 i Stockholm söker vi en
IT-tekniker/Technical Account Manager

Arbetet innebär traditionellt IT-teknikerarbete såsom drift och support av IT-infrastruktur och applikationer. I rollen som Technical Account Manager kommer du att leda, planera och samordna beslutade förändringar i de kundmiljöer du ansvarar för. Du har ett nära samarbete med IT-mästarens säljare och våra kunder både i operativa och strategiska frågor. Samarbetet syftar till att ge råd samt utveckla och utvärdera förbättringar i kundens IT-miljö/arkitektur. För de kunder du arbetar med, ingår ansvar för all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara. Du arbetar också med att lösa kundens användar- och driftproblem av mer komplicerad art. Du kommer att implementera nya och definierade tjänster på Windows, Citrix och Linux-plattform samt göra tillägg och ändringar i kundmiljöer.
Du ingår i ett team på ca 10 personer som arbetar inom samma område. Inom IT-mästaren riktar vi oss framförallt till kunder med 10 - 1 000 IT-användare och med verksamhet på minst två ställen.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial IT-utbildning eller kompetens som kan bedömas som likvärdig. Du har arbetat som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö och har god förmåga att dokumentera. Du har kompetens inom Microsoft klient- och serveroperativsystem samt andra driftplattformar.

Du har en utvecklad analytisk förmåga, gillar problemlösning och går i mål med dina ärenden. Du är proaktiv, tar stort eget ansvar för ditt arbete, kan skapa struktur och är noggrann. Du har förståelse för samband mellan kundnytta och lönsamhet vilket ger dig förmåga skapa mervärde både för kund och IT-mästaren. Du måste kunna jobba självständigt men samtidigt tycka om samarbete och ha god förmåga att ge service och bygga relationer med kollegor och kunder.

Du har lätt att uttrycka dig på svenska och engelska samt har körkort.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta någon av våra teamchefer i Stockholm, Peter Ehn, telefon 08 - 120 165 36 eller Dan Eriksson, telefon 08-121 535 32.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 15 oktober. Ansökan, märkt ”3rd line/TAM” skickar du till jobb@itmastaren.se.

 

Liknande jobb

Liknande jobb