CGI

Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 september 2017
Stängs
den 27 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det går bra nu, vi behöver växa kraftigt!
Projektledarrollen är en av de viktigaste nycklarna för att vi ska kunna lyckas.

Vi söker alltså dig som brinner för projektledning. Du som brinner för kundernas verksamhet och förstår deras behov i den digitala transformationen, du som förstår vikten av att uppfylla deras mål och realisera verksamhetens drömmar. Vi söker just dig som stimuleras av att leda, driva, hitta kreativa lösningar på svåra utmaningar och maximera kundnyttan!

Våra utmaningar sker i alla branscher och projektledningen tar alla möjliga riktningar. Detta är en av de stora fördelarna med att vara en del av vårt företag; utmaningarna tar aldrig slut! Särskilt expansiv är fordonsindustrin, där våra konsulter berörs av det mesta som sker; exempelvis utvecklingen av självkörande bilar, framtagning av nya affärsmodeller samt att bidra till den digitala transformationen!

CGI är en ledande global leverantör av IT- och affärsprocesser, som hjälper våra kunder att hålla världsklass. Vi kan inte göra det utan dig, du är den viktigaste pusselbiten, vi bygger ett företag tillsammans, ett företag vi kan vara stolta över.

För mer information, kontakta gärna:

Daniel Jönsson
T: 031 751 45 43
M: d.jonsson@cgi.com

Paula Kökeritz
T: 0733 989164
M: paula.kokeritz@cgi.com

Mohammed Al-Hashimi
T: 070 2713984
M: mohammed.al-hashimi@cgi.com


Vi kan erbjuda en väldigt intressant arbetsmiljö där du får förverkliga dina drömmar, bli den du vill vara och samtidigt ha riktigt roligt tillsammans med dina kollegor.
Vi har några krav; du är skicklig på det du gör, har en potential att bli ännu bättre, har en stark vilja att driva igenom dina idéer och är inte rädd för att vara en vinnare.Du bör ha arbetat både med IT- och processutveckling, förstå vikten av ett gott ledarskap och helst kunskap inom ett par olika utvecklings- och projektmetoder.
Projektledningscertifiering är extra meriterande.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Leadership
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb