Traineeprogram till Sigma

Rekryterare
Sigma
Plats
Sverige
Annonserat
den 1 oktober 2017
Stängs
den 2 november 2017
Ref:
5160
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du nyfiken, driven och snabblärd nyexaminerad utvecklare? Då har vi en unik chans för dig.

Sigma söker nu 4–6 drivna utvecklare som får möjligheten att lära sig COBOL för att sedan komma ut i spännande uppdrag hos stora kunder.

Dina arbetsuppgifter

Sigma startar nu upp en satsning tillsammans med en av deras kunder med fokus på COBOL. Satsningen kommer att vara i form av ett traineeprogram där man går bredvid seniora utvecklare och får lära sig programspråket COBOL. Du kommer ingå i ett team där du kommer arbeta med både seniora och juniora utvecklare.

Traineeprogrammet kommer att vara i sex månader där du till en början kommer ha din anställning hos OnePartnerGroup och därefter är tanken att man går över i en fastanställning hos Sigma.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Relevant YH, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom t.ex. datateknik eller systemutveckling.
  • Svenska i tal och skrift.

I rollen som utvecklare kommer du sitta på plats ute hos kund vi söker därför dig som är social och är duktig på att skapa goda relationer med kunder såväl som med kollegor. Vi söker även dig som har ett stort intresse för programmering och meriterande är om du kan uppvisa egna projekt.

Om kunden

Sigma startades 1986 och består idag av ledande konsultföretag som strävar efter att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. Idag består Sigma av sex olika konsultföretag, där grundtanken är att fokusera på både kunder och anställda.

Deras mål är att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar med hjälp av deras spetskompetens och tekniska kunnande.


Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se.

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius
jannie.hagenius@onepartnergroup.se
0707 65 20 95

Ansökan

 

Sista ansökningsdag: 2017-11-02

 

Referensnummer

5160

Liknande jobb

Liknande jobb