COBOL-utvecklare till en stor satsning på Sigma

Rekryterare
Sigma
Plats
Sverige
Annonserat
den 1 oktober 2017
Stängs
den 2 november 2017
Ref:
5200
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du med COBOL idag och är sugen på nya utmaningar då är du kanske rätt för Sigma´s nysatsning inom COBOL.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på: jannie.hagenius@onepartnergroup.se eller 0707 65 20 95.

Dina arbetsuppgifter

Sigma startar nu upp en satsning tillsammans med en av deras kunder med fokus på COBOL. I teamet kommer du arbeta tillsammans med både senior och juniora utvecklare där du på daglig basis kommer arbeta med programspråket COBOL. Mer information kring tjänsten kommer du få vid en personlig intervju.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställningform: Du blir anställd direkt hos Sigma.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Arbetslivserfarenhet av programmeringsspråket COBOL.
  • Svenska i tal och skrift.

I rollen som utvecklare kommer du sitta på plats ute hos kund vi söker därför dig som är social och är duktig på att skapa goda relationer med kunder såväl som med kollegor. Vi söker även dig som har ett stort intresse för programmering och meriterande är om du kan uppvisa egna projekt.

Om kunden

Sigma startades 1986 och består idag av ledande konsultföretag som strävar efter att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. Idag består Sigma av sex olika konsultföretag, där grundtanken är att fokusera på både kunder och anställda.

Deras mål är att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar med hjälp av deras spetskompetens och tekniska kunnande.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se.

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius
jannie.hagenius@onepartnergroup.se
0707 65 20 95

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-02

Referensnummer

5200

Liknande jobb

Liknande jobb