Telenor Inpli

Network Services söker en strukturerad och initiativrik Intern IT-ansvarig

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 september 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Kontakta
Emma Lindahl-Söderberg
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Network Services är tillsammans med Datametrix Skandinaviens största specialist- och tjänsteföretag inom IT-infrastruktur och drift. Network Services grundades 2004 och blev i januari 2017 förvärvade av Telenorägda Datametrix. Tillsammans är vi över 450 anställda och erbjuder kundanpassade lösningar och managerade tjänster inom nätverk och IT-säkerhet samt kvalificerade konsulttjänster inom data- och telekommunikation. Vårt mål att bli bäst inom kommunikation, nätverk och säkerhet!


Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans.
Tycker du om att supporta och hjälpa människor i vardagen? Har du även en vilja att utvecklas och är strukturerad och ansvarstagande?


– Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Intern IT-ansvarig till oss!

Arbetsuppgifter

I rollen som Intern IT-ansvarig kommer du supporta hela den svenska organisationen - Stockholm, Göteborg och Malmö, med det dagliga IT-relaterade frågorna. Du kommer att ansvara för inköp, installation, support och den dagliga driften av vår interna IT-miljö. Du kommer även att i högsta grad vara delaktig i vidareutvecklingen och förvaltningen av vår interna IT-miljö i stort. Du rapporterar till IT-chefen i Norge och blir en del av den nordiska IT-avdelningen.

Du kommer även ansvara för;

  • Inköp, installation och support av datorer, servers, klient- och serverapplikationer samt telefoner (felsökning)
  • Licenshantering för mjukvara
  • Kontoadministration i Microsoft Active Directory
  • Säkerhets- och behörighetsadministration
  • Drift och underhåll samt backup av vår servermiljö
  • Ta fram och utveckla processer och rutiner kring intern IT på NS
  • Löpande dokumentation och inventarieförteckning för hela miljön
  • Kravställare gentemot leverantörer
  • Ansvara för IP-planer
  • Administrationen kring skrivare på respektive kontor
Din Profil

För att vara en relevant kandidat för denna tjänst ser vi att du antingen har avslutat din högskoleutbildning/KY eller liknande inom relevant område eller har 2-3 års erfarenhet från en liknande roll men söker nu nya utmaningar.


Du har en god teknisk kompetens inom Microsofts klient- och serverplattformar, företrädelsevis Windows, Office, Active Directory, Exchange etc.
Du har kunskaper om både Android och IOS telefoner. Det är en fördel om du har erfarenhet från Microsofts molntjänster (tex Office 365), men det är inget krav.

Körkort är ett krav.

Som person är du tillmötesgående och trevlig, och tycker om att supporta och hjälpa människor med IT-relaterade problem. Om du har viljan och drivet finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du är vidare ansvarstagande och en ”doer”, initiativrik och strukturerad.

Erbjudande

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Network Services som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Liknande jobb

Liknande jobb