CGI

Technical Tester, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 8 maj 2018
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta på världens femte största oberoende leverantör av IT och affärsprocesser där Quality Assurance och Test är ett tydligt satsningsområde?

Vi växer och vill bli ännu flera! Vi söker duktiga tekniska testare till vår leverans i Västsverige där en av CGI Sveriges största noder av testare är lokaliserade.

Det här erbjuder vi dig:
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och givande utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT projekt, allt från förstudier till design, utveckling och implementation. Hos oss har du möjlighet att utveckla din karriär på flera olika sätt och med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du, tillsammans med din ledare, individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet. CGIs dröm lever vi upp till varje dag!: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidrar till att bygga ett företag vi kan vara stolta över.”

Välkommen till oss!Vi är ca 300 testare i Sverige och vi samarbetar både i lokala, nationella, samt även globala forum.
Vi på CGI jobbar nära våra prioriterade kunder och vi vågar lova riktigt spännande tekniska utmaningar hos våra kunder där du som testare kan både utmanas och växa.
Tillsammans levererar vi kvalitet dagligen till våra kunder och bidrar till att göra dem framgångsrika.Du behöver ha jobbat med kravanalys och design av testfall, funktionell och icke funktionell testning, dokumentation och rapportering av utfall, defekter och status.
Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt.
Du har jobbat med testautomatisering och har kunskap i när det bäst tillämpas beroende på situation.
Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: Selenium, Jira, Java, SQL, XML, MAVEN, HP LoadRunner/Performance Center, HP Performance Center och HP UFT ALM/QC. Vi ser även gärna att du har kunskaper inom programmering samt scriptspråk.

Du har en gedigen teknisk bakgrund kompletterad med ansvarstagande och engagemang. Du har relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad.
Du får gärna ha arbetat/ arbetar som konsult men det är inte ett måste, samt ha erfarenheter av att arbeta i mindre och större projekt. Har du erfarenhet av prestanda-testning så är det meriterande.

För mer information, kontakta gärna:
Niloofar Varayan, niloofar.varayan@cgi.comUtveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • Agile / Collaborative Method
  • Communication (Oral/Written)
  • Functional Testing
  • Java
  • Selenium
  • SQL
  • XML