CGI

Verksamhetskonsulter / Dynamics 365/AX, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 9 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamicsleverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans.
Vi söker Dig som idag arbetar som applikationskonsult med flerårig erfarenhet av Microsoft Dynamics 365/AX och kunskap inom ett eller flera av områdena Trade & Logistics, Warehouse Management och Produktion. Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc.
Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag med mycket energi och driv.
CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket och möjligheter till god professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.Du kommer att tillhöra vårt Malmökontor. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Du kommer att få arbeta med:

Verksamhetsutveckling

Implementering och driftsättning av Dynamics 365/AX och tilläggslösningar
Förstudie, analys och design
Utbildning av användareDu har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med, och är gärna certifierad inom, Dynamics 365/AX. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

Kontaktpersoner och kontaktuppgifter:

Mikael Wennolf, +46 725762888, mikael.wennolf@cgi.com
Conny Truedsson, +46 705 51 38 46, conny.truedsson@cgi.com.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Client Management
  • Communication (Oral/Written)
  • Delivery Management
  • English
  • Financial Management
  • Microsoft Dynamics AX
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb