Sogeti Sverige AB

IT-Projektledare, Kravanalytiker och Verksamhetsutvecklare till Sogeti i Sundsvall

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 7 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut (ordspråk av Orison Sweet Marden). Detta är en inställning som jag försöker leva efter både privat och i jobbet!

Hej! Jag heter Kristin Westman och jobbar på IT-konsultföretaget Sogeti sedan 2005. Jag har jobbat i många olika roller som projektledare, förvaltningsledare och är sedan tio år tillbaka leveransansvarig teamchef. Jag är, just nu, dessutom rekryteringsansvarig på Sundsvallskontoret och skulle hemskt gärna vilja bli kollega med dig som jobbat inom IT-området en stund som projektledare, kravanalytiker eller verksamhetsutvecklare.

Som din teamchef vill jag förstå vad du jobbar med på dagarna och strävar efter att du ska få ett uppdrag som du tycker är roligt och utvecklande, gärna på gränsen till för svårt. Du får den utveckling du behöver för att vara så bra du kan i ditt uppdrag. Jag lägger mig inte i detaljer men finns tillgänglig då du behöver bolla idéer, problem eller möjligheter. Jag gillar drag under galoscherna och det tar kort tid mellan idé och handling. Jag tycker att det är viktigt med information och försöker vara så transparent som möjligt med vad som händer i teamet och på företaget.

Har du frågor och funderingar om möjliga uppdrag, hur det är att jobba med oss på Sogeti eller med mig som chef - kontakta min referens Pär. Pär Söderqvist är en senior projektledare som brinner för digitala affärer. Han är just nu projektledare för tre parallella delprojekt som ska ge en av våra kunder ett nytt verksamhetsstöd. Han har telefon: 072-2499870 och e-post: par.soderqvist@sogeti.se .

Hör av dig till mig på telefon 070-2191145 eller genom att söka på denna annons (med eller utan CV) så berättar jag mer om mig, teamet, kunderna och hur det är att jobba med oss! Vi kan ta ett telefonsamtal, en förutsättningslös dejt på stan eller intervju på kontoret - what ever works!Liknande jobb

Liknande jobb