Sogeti Sverige AB

Vi söker testare och testledare till Sogeti Sundsvall

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 7 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej

Jag heter Christina och jobbar sedan 2015 på IT-konsultföretaget Sogeti i Sundsvall. I Juni klev jag in i rollen som rekryterande teamchef för testare och testledare. Enligt Facebook ska jag jobba som balettdansös men jag tror Mark Zuckerberg har fel då jag känner att jag hamnat väldigt rätt.

Som teamchef vill jag att du ska ha ett uppdrag som är roligt och utmanande. Att du ska känna att du kan komma till mig i alla frågor eller om du vill bara prata. Jag vill att vi blir många fler i vårt testteam och vill att du kommer till oss.

Du kommer trivas hos oss om du....

...gillar att skratta och ha kul

...är nyfiken och frågvis

...är tekniskt intresserad

...jobbar inom IT-området

...är lite tekniknördig

Om den här beskrivningen passar in på dig så hör av dig till mig på 070-6756959 så berättar jag mer. Eller tvekar du fortfarande så kontakt gärna Anki Öberg, 070-352 82 45 eller ann-kristin.oberg@sogeti.com, erfaren testare i vårt team som kan berätta om hur det är att jobba med mig som chef, Sogeti som arbetsgivare och vad du kan tänkas få för uppdrag.

Vill du att jag kontaktar dig? Skicka ditt telefonnummer genom att göra en ansökan här på sidan så ringer jag upp dig.Liknande jobb