CGI

ERP konsult inom Retail

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 oktober 2017
Stängs
den 1 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker efter ett flertal verksamhets-, applikations- och utvecklings-konsulter till vår Dynamics NAV-verksamhet gärna med erfarenhet av LS-retail. CGI har idag många intressanta kunder som använder sig av systemet Dynamics NAV. Vi har många spännande affärer på väg in och behöver därför växa med nya och hungriga medarbetare.

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för ditt arbete och ett eget driv. Du kommer att vara en viktig del i att fortsätta expansionen av vår Dynamics NAV verksamhet.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, utveckling och implementation. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:

• Analyser/förstudier

• Design

• Förvaltningsaktiviteter

• Leda/delta i workshops

• Presale och offertarbete

• Utveckling


KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Förutom god analytisk förmåga, ett intresse för problemlösningsförmåga och goda sociala egenskaper uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Dokumenterad kunskap och erfarenhet av Microsofts affärssystem och/eller LS retail alternativt utbildning/erfarenhet av annat affärssystem och ett intresse att utvecklas inom Microsoft-världen.

Vi sätter även stort värde på kunskaper/erfarenheter av:

• Retailbranschen

• Integrationsprojekt

• Betallösningar

• E-handel


Utöver detta sätter du alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen tillsammans med teamet. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är van med att driva ditt arbete framåt med en stor vilja att leverera det som förväntas. Som person delar du med dig av kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Ylva Wärm (Stockholm)
ylva.wärm@cgi.com
+46 73 3980170

Jan Westlund (Stockholm)
Jan.Westlund@cgi.com
+46 70 2213744


Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Analytical Thinking
  • eCommerce
  • LS Retail
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Retail

Liknande jobb

Liknande jobb