CGI

Area Product Owner för IFO Treserva, Stockholm, Göteborg, Linköping eller Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm eller Göteborg
Annonserat
den 3 oktober 2017
Stängs
den 4 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du idag som verksamhetsutvecklare, strateg, systemförvaltare eller liknande inom IFO-området samt har stort intresse av att vilja påverka och utveckla framtidens stöd till verksamheten, så passar du som ”handen i handsken” för denna tjänst.

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg inklusive flyktingverksamhet (IFO), äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning (ÄO/FN) samt kommunal hälso- och sjukvård (HSL). Det är områden som ständigt debatteras och där det hela tiden krävs mer och ny teknik. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 90-tal personer och vi söker nu en driven Area Product Owner (APO) inom IFO för att fortsätta vidareutveckla vårt systemkoncept Treserva.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en positiv stämning. Här får du arbeta inom ett mycket expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och alla medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter. Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!Som Area Product Owner (APO) ingår du i Produkt-gruppen där planerna sätts för hur det framtida Treserva® ska utvecklas. Som APO IFO är du, utifrån ett livscykelperspektiv, övergripande ansvarig för verksamhetsområdet IFO. Arbetet omfattar bla omvärldsanalys, kontakter med olika intressenter, arbete med upphandlingar och marknadsaktiviteter samt skapande av visioner och konkretisering av dessa. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att ta fram lösningar i Treserva som stödjer kunden i deras dagliga verksamhet.

Som person är du drivande och med stort verksamhetsintresse. Förutom att arbeta tillsammans med de andra APO:ern och vår Produktstrateg kommer du att arbeta tätt med Team Product Owners (TPO) för att säkerställa leverans.

All utveckling sker i enlighet med SCRUM och agila utvecklingsmetoder. Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien. Vi har flera parallella utvecklingsteam och de består av medlemmar både från Sverige och Indien.

Du har relevant högskoleutbildning, socionom eller motsvarande kompetens och har arbetat i en eller flera kommuner inom kommunal omsorgsverksamhet och erhållit en djup kunskap inom verksamhetsområdet individ och familjeomsorg. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med och vara väl insatt i vårt system Treserva samt ha kännedom kring hur det konfigureras. Du behöver inte ha arbetat som APO tidigare, utan kommer att få stöd och vägledning in i din nya roll.

Du är social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Affärsmässighet är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Tjänsten kan ibland medföra resor. Placeringsort är i första hand Göteborg eller Stockholm, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.

För mer information eller frågor, kontakta:
Joakim Regnstrand, Product Owner Treserva®, tel 031-762 75 94.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Analytical Thinking
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Swedish
  • System Administration

Liknande jobb

Liknande jobb