Junior Javautvecklare till Itello

Rekryterare
Itello
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2017
Stängs
den 31 oktober 2017
Ref:
4511
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta på ett företag med 50 andra utvecklare som har samma intresse som dig? Vill du arbeta med systemutveckling där du använder Java som programmeringsspråk? Då tror vi att du skulle passa för den här tjänsten.

Om kundföretaget

Vår kund jobbar med utveckling av försäkringssystem där man kommer att arbeta med Java som programmeringsspråk. De arbetar med affärssystem och digitaliseringslösningar, där de är marknadsledande för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Idag arbetar ungefär 50 st. utvecklare på företaget i sju olika team som ansvarar för utvecklingen i olika domän i försäkringssystemet.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter

Som junior Javautvecklare kommer du arbeta med 50 andra utvecklare som är uppdelade i sju olika team, i teamet man börjar i som junior kommer man att arbeta med andra juniora kollegor. Du kommer hjälpa de olika teamen med utveckling av försäkringssystemet där även de mer seniora kommer att agera som handledare under första tiden för att sedan falla in i det team som passar en bäst.

Din profil

Krav:

– Relevant högskole- eller civilingejörsutbildning inom ex. data/IT.
– Goda kunskaper i Java.
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Som junior Javautvecklare behöver du ha ett brinnande intresse för utveckling och ett starkt eget intresse, kodar på fritiden samt gjort egna projekt. Vidare behöver du även vara driven för att snabbt komma in i teamet och dina arbetsuppgifter. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius
jannie.hagenius@onepartnergroup.se
0707 65 20 95

Ansökan

 

Sista ansökningsdag: 2017-10-06

 

Referensnummer

4511

Liknande jobb

Liknande jobb