Jobb som IT- tekniker 2nd / 3rd line på Candidator i Malmö!

Rekryterare
Candidator
Plats
Skåne län, Malmö
Annonserat
den 4 oktober 2017
Stängs
den 1 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Candidator i Malmö växer och söker dig som vill jobba i en modern inhouse IT-miljö!

Candidator är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Vi har vårt huvudkontor i Alingsås, där vi idag förfogar över toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift. Candidator har sedan starten 1997 visat en stabil och mycket stark tillväxt och har idag drygt 300 anställda och en omsättning på cirka 400 MSEK.


Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet i en roll som 2nd - eller 3rd linetekniker där du skaffat dig goda kunskaper inom Windows Server, VMware, Citrix och Office365. Meriterande med certifieringar inom några av områdena samt kunskap i nätverk. Du är en positiv person som tycker det är viktigt att hamna i ett härligt gäng kollegor där man tillsammans skapar resan Candidator gör i Malmö. Du har en analytisk förmåga, gillar problemlösning och går i mål med dina ärenden. Du är proaktiv, tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du har god förmåga att ge service och bygga relationer med kollegor och kunder.


Kontaktpersoner

I denna rekrytering jobbar vi med Experis IT och rekryteringskonsult Sophie Dalebjer. För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa på 040 660 63 33. Vi arbetar med löpande urval och ser därför att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen! 

Liknande jobb

Liknande jobb