IT-support – servicetekniker till first line

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 oktober 2017
Stängs
den 1 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med IT och hjälpa kunder och användare med tekniska problem? Då kan du vara vår servicetekniker inom IT-Support för uppdrag i Göteborg!

Som servicetekniker inom IT Support har du en viktig roll hos våra kunder. Du kommer att ge teknisk support via telefon och mail till olika kunder/användare, ibland förekommer även support on-site. Vi söker därför dig som vill jobba inom området för kommande uppdrag i Göteborg med omnejd!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker inom IT-Support och konsult via TNG IT Digital får du möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid. Bra att också veta är att vi är en del av TNG och ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som servicetekniker inom IT-support kan variera beroende på uppdrag, men bland annat kan du få arbeta med:

  • Registrering av nya användare i Active Directory
  • Behörighetsadministration
  • Felsökning i Windows OS och Microsoft Office
  • Lösa enklare nätverksproblem
     

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inom IT-support har du en viktig roll hos våra kundföretag. Du kommer att ta emot ärenden av olika karaktär och komplexitet via telefon, mail och ärendehanteringssystem och din uppgift blir att utreda och lösa dem. Du kommer främst arbeta inom first line support men ibland förekommer även support on-site och i second line.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst sex månaders erfarenhet från teknisk support inom IT, exempelvis helpdesk eller servicedesk och gärna över telefon och mail.

Du har kunskaper inom:

  • Hårdvara och mjukvara generellt
  • Windows OS
  • Microsoft Office
  • Svenska och engelska, både i tal och skrift, för effektiv kommunikation med användarna.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Active Directory, Exchange eller Citrix samt utbildning inom IT.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara serviceminded, då du behöver kunna hantera användare med olika stora IT-kunskaper, och ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid.


Om TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb