Systemutvecklare inom .NET (C#) till Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 oktober 2017
Stängs
den 1 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu har du som .NET-utvecklare chansen att jobba med ett av Handelsbankens mest affärskritiska system!

Du kommer här att jobba brett och ta helhetsansvaret för utveckling och förvaltning gentemot verksamheten, där du alltid har en närhet till affären som sitter i huset bredvid vilket ger en snabb och smidig kommunikation.


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du att få verka i en miljö med ett starkt "VI" tänk som ställer upp för varandra!
Här kommer du bland annat att få:

  • Jobba nära en engagerad verksamhet med omedelbar feedback vid förändringar
  • Ta helhetsansvaret för ett vitalt system inom banken
  • Jobba med stora och komplexa system hos en arbetsgivare vars tro på individen genomsyras av hela verksamheten


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här kommer du att ingå i ett team om 30 personer som utvecklar och förvaltar system inom ekonomi, riskkontroll och antipenningtvätt. Du kommer framförallt att vidareutveckla och förvalta ett rapporteringssystem för myndighetsrapportering där det finns möjlighet att ta systemansvar samt involveras i ett nyutvecklingsprojekt av ett system för datalager.

Du kommer att ha nära samarbete med verksamheten som sitter i huset bredvid samt nära dialog med andra utvecklare, arkitekter och systemägare.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att få jobba med centrala och vitala system som används av hela koncernen. Rollen är placerad på Handelsbankens anrika kontor på Blasieholmen i Stockholm.


VEM ÄR DU?

Här kommer du att trivas om du triggas av komplexa och tunga backend system med mycket beräkningar och stora databaser.

Vi ser framföra oss en vetgirig person som gillar att ta systemansvar för sitt arbete med något års erfarenhet av .NET (C#), SQL server, stored procedures och Entity Framework.

Det är även en stor fördel om du har ett intresse för ekonomi. Vi hoppas även att ditt intresse för programmering sträcker sig över ett brett spektra där du kan eller är nyfiken på att lära dig JavaScript, TypeScript och/eller CSS och XBRL.

I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav


Om Handelsbanken

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb