Scania IT

Förvaltare av utvecklingsverktyg till IT, Scania

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 5 oktober 2017
Stängs
den 27 oktober 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar – att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa för att bidra till utvecklingen av Scanias affär.

Avdelningen ”Infrastructure Delivery” ansvarar för att leverera IT tjänster till Scania där vår grupp ”Development Tools & Techniques” ansvarar för ett antal verktyg som används vid systemutveckling på Scania.

Vi söker nu en medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss i vårt team. Du som söker har ett stort intresse för teknik, tjänsteutveckling och agila arbetsmetoder. Vi erbjuder verksamhetsnära arbete med teknisk variation i ett företag med mycket god arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter
Vår grupp ansvarar idag för förvaltning och support av en palett av verktyg för systemutveckling i Microsoft, Java och test. JIRA, GitHub, Perforce, Artifactory och Visual Studio är några exempel på verktyg vi hanterar.

Du ska tillsammans med de tjänsteansvariga bygga vidare och utveckla de tjänster vi har idag men också delta vid etableringen av nya tjänster och plattformar. Du kommer att arbeta brett, från tekniska infrastrukturella frågor till metodikdiskussioner med användare. DevOps etableras på Scania och vårt uppdrag är att bidra till att göra detta möjligt.

Dina arbetsuppgifter är att samla in behov från användare, utvärdera, planera och implementera ny funktionalitet genom installationer och uppgraderingar. I detta ingår också att arbeta med ”3rd level support”. Du kommer också att medverka i utbildning av användare.

Scania IT har valt att arbeta med Amazon Web Services som molnleverantör varför vi räknar med att du kommer att medverka i att bygga vår kompetens inom detta område.

Din profil
  • God analytisk förmåga.
  • Erfarenhet från att jobba i en internationell miljö med flera olika nationaliteter och kulturer.
  • Intresse och helst erfarenhet av agila arbetsmetoder.
  • Erfarenhet från systemutveckling är en fördel.
  • Engagemang och driv att tillsammans med andra utvecklas, leverera, förenkla och förbättra.
  • Förmåga att leda dig själv och hjälpa andra.
  • Den person vi söker ska ha en positivt inställning, vara strukturerad och flexibel med fokus på leveranser och kvalitet.
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta Viktor Kaldma (Gruppchef), 08-553 820 91 eller Sara Hesselgren (Rekrytering) 08-553 519 33.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20172814 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb