CGI

Testautomatiserare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 8 maj 2018
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Testautomatiserare sökes till vårt unika testcenter hos ett av Sveriges mest framstående och uppmärksammade produktbolag!

Vi söker Dig som vill arbeta i en internationell miljö och dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. I vårt test center får du vara med och utveckla produkter som är i teknikens framkant, då vi är involverade i de flesta av kundens högst prioriterade projekt. Vår kund växer snabbt och vi behöver utvecklas i samma takt. För rätt person så finns alla möjligheter att påverka vår framgång och din egen arbetssituation.

Just nu ser vi gärna att du med ditt arbete som testautomatiserare vill vara med och stärka kompetensen kring agil utveckling och DevOps. Vi letar också efter dig som har kompetensen och rätt driv för att ta vårt arbete med tjänster inom automatisering ytterligare en nivåVi söker dig som talar våra kunders språk och förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa. Genom att arbeta med automatisering i kundens projekt, finns bland annat chansen att vara med att utveckla uppkopplade bilar/telematic tjänster eller bygga nya fabriker. Dina uppgifter genomförs i en globala miljö och där du får chansen att jobba med människor från hela världen.Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?

Vi söker dig som är en senior teknisk testautomatiserare och vill jobba med komplexa lösningar inom testautomatisering. Du har flera års erfarenhet av testautomatisering och har jobbat i flera projekt och har djupa kunskaper i hela utvecklingsprocessen och mjukvaruarkitektur.

Dina arbetsuppgifter kan även komma att omfatta analyser och proof of concept inom testautomatisering för kunder som vill sätta upp en automatiserad miljö.

Som testautomatiserare hos CGI kommer du att få roller där du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter och är du bra på att förklara affärsnyttan av testautomatisering. Du kan dessutom ge förslag på olika tekniska lösningar beroende på kundens miljö och infrastruktur.

Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

För mer information, kontakta gärna:
Niloofar Varayan, niloofar.varayan@cgi.com

test, testautomatisation, projekt, mjukvara, arkitektur, analys

Utveckla din karriär hos oss.
Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Automated Testing
  • Software Architecture