CGI

Solution Architect, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 8 mars 2018
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden.
Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans.
Vi söker Dig som idag arbetar som Lösningsarkitekt inom något av områdena Dynamics 365/AX/CRM. Du har mångårig erfarenhet från ERP i komplexa miljöer och brinner för intressanta utmaningar.

Du har förmodligen bakgrund som verksamhetskonsult/applikationskonsult med djupa kunskaper i Microsoft Dynamics 365/AX/CRM. Du är nyfiken på teknik och har god förståelse för Microsoft tekniska plattform.Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc.
Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

Det här erbjuder vi dig:
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.Du har dokumenterad erfarenhet av arbeta med, och är gärna certifierad inom, Dynamics 365/AX /CRM. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Wennolf, mikael.wennolf@cgi.com, 0725762888

solution, architect, Microsoft Dynamics 365, AX, CRM, ERPUtveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Microsoft Dynamics AX
  • MS Dynamics CRM
  • Problem Solving/DecisionMaking

Liknande jobb

Liknande jobb