CGI

Testare Debitering och ÄO, Göteborg/Linköping/Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 4 december 2017
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Welfare Products är en enhet inom CGI som utvecklar, inför och förvaltar egenutvecklade omsorgssystem till kunder inom den kommunala sektorn. Våra system Treserva, som omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet, finns hos ungefär en tredjedel av landets kommuner. Treserva håller ihop dessa verksamheter i ett gemensamt system och stödjer arbetsprocesserna. Treserva servar en lagstyrd verksamhet i stor förändring vilket innebär ständig vidareutveckling av produkten.I arbetet med förvaltning och utveckling av Treserva söker vi nu en testare inom något eller några av verksamhetsområdena Debitering och Äldreomsorgen (ÄO) alternativt inom Hälso- och Sjukvården (HSL) inom kommunal omsorg. Har du erfarenhet av samtliga, så är det en extra merit. Du behöver inte ha testar-kompetens för att söka tjänsten, utan det är en kompetens du kan bygga och tränas upp i. Vi ser däremot gärna att du har ett intresse för hur man arbetar med kvalitet och en extra merit är om du tidigare arbetat med att testa Treserva tidigare.

Som testare kommer Du att utföra tester i olika moduler inom hela Treserva, men vi söker specifikt dig som har ÄO & Debiterings-kompetens. I arbetsuppgifterna ingår att delta i utvecklingsprojekt i globala team, främst med att testa och analysera nya funktioner som utvecklas. Arbetet innebär även att testa av bug-fixar och utreda ärenden som kommer in från våra kunder, delta i framtagning av krav- och användningsfall samt utföra tester inom det löpande förvaltningsarbetet för att förbättra funktionalitet i Treserva.

Vidare ingår arbetsmoment som kvalitetssäkring, verifiering, skriva testspecifikationer samt att genomföra och dokumentera tester. Vi jobbar enl. metoden SCRUM i tvärfunktionella team. Arbetet går i praktiken ut på att ”klura” kring krav, risker och scenarion samt att sitta och explorativt testa av ny och existerande funktionalitet.Vi söker en testare med god verksamhetserfarenhet inom kommunal omsorg. En fördel är om du har erfarenhet av test sedan tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta som avgiftshandläggare ser vi det som ett plus. Vi tror att du idag jobbar i en kommun eller på ett IT-företag som håller på med systemutveckling/ integrationer mot kommunernas omsorgsförvaltning.

För att lyckas i rollen som testare bör ha en djup kunskap inom några av nedanstående områden:

  • Testande av Treserva
  • Kommunal omsorg och då med fördel Debitering och Äldreomsorgen och/eller Hälso- och Sjukvården (HSL) inom kommunal verksamhet
  • Förmåga att arbeta på engelska i text och skrift i globala leveransteam

Som person delar du med dig av din kunskap, du är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och du är självgående. Med ditt verksamhetsperspektiv bidrar du till ett system med god kvalitet och hög användarvänlighet. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska (som är vårt koncernspråk). Som stöd i ditt arbete finns CGI:s verksamhetsledningssystem och beskrivna processer för enheten.

Vi ser gärna att du arbetar i Linköping eller Göteborg men även andra orter kan vara aktuellt givet din profil.

Vid frågor, kontakta gärna
Mikael Sjöman, +46 705-21 99 78, mikael.sjoman@cgi.com

Treserva, Göteborg, Linköping, Stockholm, testare, Äldreomsorgen, Debitering, HSL, ÄO

Utveckla din karriär hos oss.
Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Swedish
  • Test Management

Liknande jobb

Liknande jobb